Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javno savjetovanje
  • 21.03.2022. 16:30

Za poticanje djelatnosti prerade drva i proizvodnje namještaja 30 milijuna kuna

Najviši iznos po korisniku je milijun kuna, stoji u Prijedlogu Programa dodjele potpora male vrijednosti.

Foto: Depositphotos/guruxox
  • 1.607
  • 47
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede je uputilo u postupak elektronskog savjetovanja Prijedlog Programa dodjele potpora male vrijednosti za poticanje razvoja poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti prerade drva i proizvodnje namještaja na području Republike Hrvatske za 2022. godinu. Vrijedan je 30 milijuna kuna.  

"U okviru ovoga Programa dodjeljivat će se bespovratna sredstva za ulaganje u proizvodnu tehnologiju i postrojenja, proizvodno-poslovni objekt, informacijsku i komunikacijsku tehnologiju te za sudjelovanje na sajmu ili izložbi", pojašnjavaju iz Ministarstva.

Intenzitet potpore je 70 posto od ukupno prihvatljivog troška, a najviši iznos po korisniku je milijun kuna za ulaganje u proizvodnu tehnologiju i postrojenja i proizvodno-poslovni objekt dok je taj iznos 200 tisuća kuna za ulaganje u informacijsku i komunikacijsku tehnologiju te 350 tisuća kuna za sudjelovanje na sajmu ili izložbi.

Gornja granica potpore male vrijednosti koja se dodjeljuje jednom poduzetniku ne smije prelaziti 200 tisuća eura u tekućoj fiskalnoj godini te tijekom prethodne dvije fiskalne godine, stoji u Prijedlogu Programa kojeg možete pronaći u dokumentu ispod teksta.

Savjetovanje je otvoreno je do 25. ožujka 2022. i dostupno je ovdje.


Dokumenti


Tagovi

Javno savjetovanje Prerada drva Proizvodnja namještaja Ministarstvo poljoprivrede


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]