Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani vinograda
  • 01.07.2013.

Dani Vinograda - Bayer

Bayer je Danima vinograda približio svoj program zaštite vinove loze vinogradarima koji su se mogli uvjeriti u djelotvornost

  • 634
  • 62
  • 0

Svrha Dana Vinograda je približiti proizvođačima program zaštite vinove loze koji osigurava zdravlje vaših vinograda i povećanje prinosa. Najbolji način za to je da se vinogradari sami uvjere u djelotvornost Bayerovih proizvoda obilaskom upravo onih vinograda koji su „protected by Bayer Cropscience“.

Voditelji vinogradarskog segmenta, dipl.ing. Petar Živković za kontinentalnu Hrvatsku, dipl.ing. Dean Crnošija za Istru i Sjevernu Hrvatsku, te dipl.ing. Stipe Đuzel prolaze sa okupljenima svaki vinograd, osvrnujući se na specifičnosti svoje regije i izazove ovogodišnjih vremenskih uvjeta, te informiraju što i kada je najbolje rješenje za zdravlje vaše vinove loze.

Proizvodi Antracol WG, Antracol Combi, Mikal premium F i Profiler najbolja su kombinacija u borbi protiv plamenjače. Pepelnicu spriječavaju proizvodi Nativo i Falcon, dok će se za sivu plijesan pobrinuti naš Teldor.

27.6.2013. Bayer je hzapočeo turu u vinogradu Krešić u Šarengradu, potom su provjerili stanje vinograda Buhač u Iloku te naposlijetku završili u vinogradu Trs također u Iloku.

28.6.2013. i dalje suse zadržali na istoku Hrvatske posjetivši vinograd Matijević i vinograd Pinkert u Suzi.

Isti dan vinograde su obilazili i proizvođači u Istri, točnije u Motovunu vinograd Beletić te u Kašteliru vinograd Cossetto.

Bayer CropScience


Tagovi

Dani vinograda Zaštita Bayer CropScience Petar Živković Dean Crnošija Stipe Đuzel


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.