Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni poziv
  • 23.07.2020. 11:30

Destilacija vina u kriznim slučajevima: Objavljeni odobreni destilateri

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je popis odobrenih destilatera za sudjelovanje u mjeri Destilacija vina u kriznim slučajevima. 

Foto: Jumpstory
  • 364
  • 20
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je popis odobrenih destilatera za sudjelovanje u mjeri Destilacija vina u kriznim slučajevima. 

Riječ je o Vinoplod-Vinarija d.o.o Šibenik, Sladorana d.o.o. Županja, Badel 1862 d.d. Benkovac, Vinarija Vrbanj d.o.o. Vrbanj, i Vina Bedekovich d.o.o. Bedenica. 

Kako podsjećaju, Javni poziv na provedbu mjere Destilacija vina u kriznim slučajevima i mjere Potpora za krizno skladištenje vina iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina za razdoblje od 2019. do 2023. godine objavili su 8. srpnja. 

Više možete pronaći ovdje

Cilj mjere Destilacija vina u kriznim slučajevima je osloboditi kapacitete prijema nove berbe grožđa, proizvodnje i skladištenja vina tako da se oslobađanje vina sa zaliha u skladištima proizvođača provede kroz dodjelu potpore proizvođaču, na razini veleprodajne cijene vina, ako vino preda na destilaciju.

S provedbom aktivnosti korisnici mjere Destilacija vina u kriznim slučajevima mogu započeti nakon izdavanja Odluke o odobrenju kvote.

Aktivnosti vezane uz destilaciju trebaju biti dovršene do 14.09.2020. godine, koji je ujedno i krajnji rok za podnošenje Zahtjeva za isplatu.


Tagovi

Javni poziv Mjere Destilacija vina Skladištenje Popis


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo