Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinistra
  • 19.07.2022. 12:00
  • Istarska, Poreč

Luka Rossi novi je predsjednik Vinistre

Iznimno radišan, ozbiljan i perspektivan vinar iz jedne od najstarijih istarskih vinarskih obitelji, opisao je nasljednika dosadašnji predsjednik poznate udruge Nikola Benvenuti.

Foto: Vinistra
  • 1.531
  • 44
  • 0

Vinistra ima novog predsjednika. Na mandat od četiri godine izabran je Luka Rossi.

"Nakon dva iznimno uspješna mandata Nikola Benvenuti odlučio se povući s mjesta čelnog čovjeka najpoznatije istarske udruge, no kao član novog Nadzornog odbor ostaje u njezinom čelništvu", priopćili su iz Vinistre.

Naime, Rossi je bio jedini kandidat za predsjednika, a Benvenuti ga je predstavio članovima kao iznimno radišnog, ozbiljnog i perspektivnog vinara iz jedne od najstarijih istarskih vinarskih obitelji, koji s još dvoje braće vodi vinariju u malom selu Bajkini pored Vižinade.

Kandidat za najboljeg hrvatskog poljoprivrednika

"Smjenom generacija dolazi i nova pozitivna energija i otvaraju se vrata novim trendovima", napomenuo je dosadašnji predsjednik. Zahvalio je svim članovima na podršci i suradnji tijekom proteklih osam godina. Kaže da su napravili veliki posao i uvjeren je da ćemo u istom smjeru nastaviti i dalje. "Tajna našeg uspjeha je u zajedništvu i dok budemo nastupali i dalje tako uspjeh neće izostati", poručio je Benvenuti.

Luka Rossi prošle je godine bio kandidat za najboljeg mladog hrvatskog poljoprivrednika. Iako radi i u vinogradu i u podrumu, u obiteljskoj vinariji zadužen je za promociju i prodaju pa članovi udruge od mladog vinara upravo na području marketinga i promocije očekuju najviše.

Enjingi: Dobro je da se Vinistra vratila kući jer su iza nas dvije turbulentne vinske godine

"Svjestan sam činjenice da na meni leži velika odgovornost i spreman sam se uloviti u koštac sa svim izazovima koje ova funkcija nosi", istaknuo je novi predsjednik. Kako kaže, Vinistra je kao udruga iznimno kvalitetno posložena, leži na dobrim temeljima, ima jasno razrađenu Strategiju i vjerujem kako ćemo uspjeti realizirati sve zadane ciljeve.

Na izbornoj Skupštini uz Nikolu Benvenutija i Luku Rossija u novi Nadzorni odbor vinari su odabrali Josipa Barišića, Marka Krstačića, Ivana Damjanića, Laru Zgrablić, Davida Deklića, Ivicu Matoševića i Gianfranca Kozlovića, a direktor Vinistre sljedeće četiri godine ostaje Ivan Marić.


Tagovi

Vinistra Predsjednik Luka Rossi Nikola Benvenuti Skupština


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]