Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska omotnica
  • 27.10.2015. 18:20

Promidžba hrvatskih vina u svijetu

U sklopu Vinske omotnice, trenutno su otvorena tri natječaja. No onaj vezan uz dobivanje novca za promidžbu vina u inozemstvu, završava zaključno s 30. listopada, pa je za prijave ostalo još nekoliko dana.

  • 155
  • 20
  • 0

Iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podsjećaju zainteresirane korisnike da se još ovaj tjedan mogu javiti na raspisani natječaj iz Vinske omotnice i to za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja.

Korisnici mogu biti proizvođači vina, fizičke ili pravne osobe, upisani u Vinogradarski registar, zatim javna tijela utemeljena zakonom koja predstavljaju proizvođače vina, izuzev korisnika državnog proračuna te udruge proizvođača vina i zadružni savezi čije su članice barem tri zadruge koje se bave proizvodnjom vina. Najviši iznos ukupno prihvatljivih troškova po projektu je 200.000 eura.

Prijave slati kao preporučenu pošiljku s povratnicom

Rok za podnošenje prijava traje zaključno s 30. listopada 2015. Prijava se dostavlja u jednom originalnom primjerku, u zatvorenoj omotnici, s nazivom i adresom pošiljatelja napisanom na poleđini kuverte i to isključivo kao preporučena pošiljka s povratnicom te s naznačenim vremenom slanja odnosno datumom, satom, minutom i sekundom zaprimanja pošiljke u poštanskom uredu, na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: Natječaj za Nacionalni program pomoći sektoru vina - mjera Promidžba.

Detaljan pravilnik vezan uz ovu mjeru možete pročitati ovdje.


Tagovi

Agencija za plaćanja Vinska omotnica Promidžba vina Tržišta trećih zemalja Proizvođači vina Vinogradarski registar Udruge Zadružni savezi Zadruge Prihvatljivi troškovi Preporučena pošiljka Povratnica Rok


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije