Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni natječaj
  • 07.05.2014. 11:15

Promovirali bi vino vani? Evo kako do potpora!

Agencija na plaćanja jučer je objavila Javni natječaj za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja u 2014., a rok za prijavu je 31. svibnja 2014.

Foto: depositphotos.com, Goodluz
  • 394
  • 37
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014.-2018. za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja u 2014. godini (Narodne novine br. 146/2013, 49/2014).

Kome je namijenjena ova mjera i koji su kriteriji za podnositelje?

Korisnici ove mjere su proizvođači vina upisani u Vinogradarski registar, javna tijela utemeljena zakonom koja predstavljaju proizvođače vina (osim korisnika Državnog proračuna) te udruge proizvođača vina i zadružni savezi (čije su članice barem tri zadruge koje se bave proizvodnjom vina). Kriteriji za podnositelja prijave:

  • proizvođač vina, mora biti upisan u Vinogradarski registar i imati godišnju proizvodnju veću od 10.000 litara vina (prema izjavi o proizvodnji)
  • udruge proizvođača vina i zadružni savezi čiji proizvođači (članovi) moraju imati ukupnu godišnju proizvodnju veću od 25.000 litara vina (prema izjavama o proizvodnji)

Maksimalan iznos potpore iznosi 200 tisuća eura

Minimalni iznos potpore po projektu je 3.000 eura, dok najviši iznos ukupno prihvatljivih troškova po projektu iznosi 200.000 eura. Razina potpore iznosi do 80 posto od ukupno prihvatljivih troškova, a isti korisnik može podnijeti najviše pet prijava godišnje za različite projekte, odnosno za različita tržišta trećih zemalja. Dozvoljena ulaganja su:

  • objavljivanje reklama u medijima trećih zemalja (tisak, televizija, radio, internet)
  • ulaganja u odnose s javnošću, promidžbu i marketing, uključujući organizaciju informativnih putovanja u Hrvatsku, promociju imidža Hrvatske, promotivne prodaje
  • ulaganja u izradu i distribuciju promotivnih materijala za tržišta trećih zemalja te
  • ulaganja u sudjelovanje na sajmovima i drugim događanjima na tržištima trećih zemalja

Rok za podnošenje prijave je kraj mjeseca svibnja

Prijava se dostavlja na adresu "Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom Natječaj za Nacionalni program pomoći sektoru vina - mjera Promidžba", a rok za podnošenje prijava je 31. svibanj 2014. Obrasce za podnošenje prijava, kao i dokument sa uputama za prijavu na Javni natječaj, možete pronaći ispod teksta, u PDF obliku.

Foto: depositphotos.com, Goodluz


Dokumenti


Tagovi

Vinska omotnica Vinari Udruge vinara Javni natječaj Nacionalni program Promidžba Treće zemlje Marketing


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.