Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska omotnica
  • 06.07.2018. 09:15

Sve o Vinskoj omotnici na jednom mjestu!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju pripremila je informativni letak u kojem su ukratko navedene bitne informacije o Vinskoj omotnici za 2018. godinu!

Foto: Pixabay/Free-Photos
  • 335
  • 18
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju pripremila je za sve zainteresirane informativni letak u kojem su ukratko navedene bitne informacije o Vinskoj omotnici za 2018. godinu.  U letku pročitajte osnovne informacije o natječajima i promjenama u 2018. godini, a detalje o mjerama unutar Vinske omotnice možete pronaći ovdje.

Nova mjera za vinare - do 100 tisuća eura za informiranje potrošača o kakvoći hrvatskih vina!

Podsjećamo, objavljen je prvi natječaj za mjeru Informiranje u državama članicama iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018. Najviši iznos ukupno prihvatljivih troškova po projektu iznosi 100.000 eura, od toga maksimalni iznos potpore iznosi 50.000 eura budući da razina potpore iznosi do 50% ukupno prihvatljivih troškova. Minimalni iznos potpore po projektu iznosi 3.000 eura


Tagovi

Vinska omotnica APPRRR


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/