Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 02.04.2014. 13:15

Uskoro novi natječaji za vinare i vinogradare

Agencija za plaćanja najavljuje skoru objavu novih natječaja za vinare i vinogradare kroz tri mjere

Foto: depositphotos, L_Paulgrecaud
  • 255
  • 24
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju svim potencijalnim korisnicima mjera iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina u razdoblju od 2014. do 2018. godine, najavljuje uskoro raspisivanje novih natječaja iz tzv. "vinske omotnice". Vinska omotnica iznosi 11,9 milijuna eura godišnje, a vinari i vinogradari mogu je koristiti kroz tri mjere:

  1. Restrukturiranje i konverzija vinograda - ulaganja u strukturne promjene postojećih površina zasađenih vinogradima
  2. Investicije u vinarije i marketing vina - ulaganja u proizvodnju ili marketing vina te razvoj novih proizvoda, procesa i tehnologija
  3. Promidžba na tržištima trećih zemalja - financirane promidžbe na tržištima trećih zemalja, koji omogućava povećanje izvoza vina izvan zemalja članica

Natječaj za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja raspisat će se već do kraja travnja, a raspisivanje natječaja za Restrukturiranje i konverziju vinograda te Investicije u vinarije i marketing vina bit će pravovremeno najavljeno na stranicama Agencije za plaćanja. Svi korisnici navedenih mjera moraju biti upisani u Vinogradarski registar te ispunjavati ostale uvjete propisane pravilnicima o njihovoj provedbi koji su objavljeni u Narodnim novinama br. 146/13.

Foto: depositphotos, L_Paulgrecaud


Tagovi

Vinarstvo Natječaj za vinare Vinska omotnica APPRRR Vinogradarstvo Promidžba Investicije u vinarije


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.