Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Skladištenje vina
  • 19.08.2021. 13:30

Vinari, objavljen je popis vinarija s utvrđenom kvotom za skladištenje

Cilj mjere za krizno skladištenje vina je potaknuti proizvođače vina da određene količine zadrže u skladištu, odnosno ne stavljaju na tržište čime se uravnotežuje ponuda i potražnja.

Foto: Vedran Stapić
  • 261
  • 116
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je popis proizvođača vina s utvrđenom kvotom vina za skladištenje, a koji možete pronaći ovdje

Kako podsjećaju, u lipnju ove godine objavljen je Javni poziv za za provedbu Mjere Destilacija vina u kriznim slučajevima i Mjere Potpora za krizno skladištenje vina iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina za razdoblje od 2019. do 2023. godine.

Cilj mjere za krizno skladištenje vina je je potaknuti proizvođače vina da određene količine zadrže u skladištu i ne stavljaju ga na tržište čime se uravnotežuje ponuda i potražnja, a ujedno se dijelom pokrivaju novostvoreni troškovi vezani uz takvo skladištenje vina koji u redovnim uvjetima ne bi postojali.

Razdoblje skladištenja započelo je 29. lipnja 2021. godine, a aktivnosti vezane uz njega trebaju biti dovršene do 27. kolovoza  2021. godine.

Rok za podnošenje Zahtjeva za isplatu je 31. kolovoza. 


Tagovi

Skladištenje vina Popis APPRRR Zahtjev


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]