Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belje
  • 11.12.2015. 12:35

Vinski podrum Belje najbolji u Slavoniji

Vinski podrum Vina Belje osvojio je nagradu Bijeli grozd, a Goldberg frankovka, zlatnu medalju.

Foto: Vina Belje
  • 341
  • 56
  • 0

Vina Belje proglašena su najboljim vinskim podrumom u Slavoniji i Podunavlju te dobitnikom nagrade Bijeli grozd, za eno-gastro turizam, prema izboru Udruge za kulturu stola G.E.T.

"Turistička ponuda Vina Belje zaokružena je priča koja obuhvaća najljepšu vinsku cestu u Hrvatskoj, suvremenu vinariju s turističkim prijemnim centrom, smještenu u vinogradima te stari podrum iz 1526. godine s hrastovim bačvama, bogatom vinskom arhivom, kušaonicom vina i vinotekom. Iz godine u godinu bilježimo sve veći broj gostiju iz svih krajeva svijeta. Naša eno-gastro ponuda povezana je i s restoranom Kormoran, koji je smješten u Kopačkom ritu i poznat po odličnom sljubljivanju domaće, baranjske kuhinje i beljskih vina", kazala je Ljiljana Vajda-Mlinaček, izvršna direktorica sektora marketinga i turizma Belja d.d.

Uz nagradu Bijeli grozd, Vina Belje se mogu pohvaliti i zlatnom medaljom za Goldberg frankovku berbe 2012., na nedavno održanom, prvom nacionalnom ocjenjivanju vina, Vina Croatia, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore. Ovo iznimno vino osvojilo je zlatnu medalju i na ovogodišnjem nacionalnom ocjenjivanju vina u Sloveniji te potvrdilo da je među najboljim frankovkama koje se trenutno mogu naći na našem tržištu.

Foto: Vina Belje


Tagovi

Vina Belje Bijeli grozd Vinski podrum Slavonija Podunavlje Ljiljana Vajda-Mlinaček Goldberg frankofka Vina Croatia


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.