Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Entrada d.o.o.
  • 07.07.2021. 15:00
  • Istarska, Čepić Polje

Kompaktni Kioti traktori primjenjivi za sve terene - od otoka, priobalja do ravne Slavonije

Ovo mora doći na Susak, rekao je Mario Tarabokija čim je vidio traktor koji je, kaže, odlično prilagođen nakošenom terenu, a koliko im je široka paleta ponude, otkrili su nam u tvrtki Entrada.

Foto: Blanka Kufner
  • 1.950
  • 639
  • 0

Mario Tarabokija bavi se vinogradarstvom i maslinarstvom na otoku Susku, a tražio je traktor s kojim će moći prolaziti kroz redove. Kioti CK3310 širok je samo 117 cm što otočkom poljoprivredniku izvrsno odgovara. Istovremeno je naručio, plug, frezu i ostale priključke za maslinarstvo i vinogradarstvo.

"Ovo mora doći na Susak“, rekao je čim ga je vidio. Inače, ovaj otok je poznat i jedinstven po svom izgledu, ali i nastanku. Debele slojeve finog pijeska na kamenu vapnenačku ploču nanijeli su vjetrovi, a ljudi su od pamtivijeka oko svojih poljoprivrednih dobara sadili trstike čije korijenje u potrazi za vodom prodire duboko u tlo i čuva ga od erozije.

Povratne informacije sa Suska su izvrsne. "Sve je odlično i svakome bih preporučio da kupi takav traktor. Prilagođen je nakošenom terenu, kočnice jako dobro drže, volan ide lagano, jako je praktičan u okretu“, kaže Tarabokija i dodaje da ga može okrenuti skoro na mjestu, jer ga je moguće "smotati" za 66 stupnjeva. Također navodi da na pravoj uzbrdici može povući bez problema veliki teret te da je prezadovoljan i strojem i cijelom uslugom od strane tvrtke Entrada d.o.o., zastupnika ovog poznatog brenda.

Niska razina buke i uglađen rad, prilagodba visine...

Kvalitete Kioti traktora CK3310 su snažan i ekološki motor, kompaktan i ergonomičan dizajn, HST Cruise Control – Tempomat, brzo/sporo područje rada, povećan kapacitet hidraulične pumpe, preklopni zaštitni okvir i hidraulično uključenje prednjeg pogona 4WD. Snažan motor s vrlo niskom emisijom plinova pružaju iznimne performanse uz vrlo nisku razinu buke i uglađen rad. 

"Kompaktan i stilski izveden poklopac motora povećava preglednost u radu i omogućuje jednostavno održavanje i servisiranje. Potpuno vertikalno otvaranje poklopca motora omogućuje jednostavan pristup filteru zraka, ulja, kutiji s osiguračima i ostalim električnim komponentama“, doznajemo iz Entrade d.o.o. 

HST tempomat omogućava da traktor zadrži konstantnu brzinu i okretaje motora, sukladno postavkama korisnika. Dva područja rada mjenjača omogućuju mu širi raspon brzina, efikasan rad i jednostavno upravljanje. Visoki kapacitet hidraulične pumpe omogućuje brži i efikasniji rad s raznim priključcima te povećava produktivnost. Standardni preklopni zaštitni okvir omogućuje korisniku prilagodbu visine i rad u područjima gdje se zahtijeva niska visina (voćnjaci, staklenici i sl.). Prednji pogon se jednostavno uključuje putem hidrauličke spojke.

Tako se i Suščanin Tarabokija upisao na listu zadovoljnih posjednika traktora Kioti u zastupstvu Entrade d.o.o. koja u svom poslovanju korisnicima pruža kompletan paket usluga - od konzaltinga, planiranja i projektiranja tehničkih rješenja, preko isporuke i uvođenja rješenja u sustav, do održavanje opreme i obuku korisnika.

"U sklopu osiguranja kvalitete naše usluge poseban naglasak stavili smo na razvoj usluge servisa i tehničke podrške te konstantnu edukaciju i usavršavanje djelatnika“, kaže nam Josip Kontuš, direktor tvrtke. Ugovornim odnosima omogućuju brzu isporuku kao i kvalitetnu servisnu i tehničku podršku za vrijeme i nakon isteka jamstva.

Kioti je svjetska kvaliteta broj jedan

Inače, ova je tvrtka osnovana 1992. godine i od tada se neprestano razvija i raste. Sjedište joj je u naselju Šušnjevica u Istri, a prodajna mjesta u Polju Čepić (također u Istri), Zadru i Sesvetama, te van Hrvatske u Sloveniji i Srbiji.

Po osnivanju su uspostavljeni kontakti s talijanskim proizvođačem motora, tvrtkom Lombardini, s kojom je kroz godine ostvarena snažna suradnja, čime je Entrada dobila status Premium partnera. 2006. postaje službeni generalni predstavnik programa Lombardini (Kohler Engines) za Republiku Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju te Kosovo.

U ponudi za svakoga po nešto

Naknadno postaje vlasnikom društva Labinprogres-TPS, a 2018. sklapa Ugovor o distribuciji programa traktora Kioti (Daedong). Time Entrada čini još jedan veliki iskorak u poslovanju te proširuje ponudu u kojoj je moguće pronaći traktore i druge poljoprivredne strojeve u rasponu snage od 3 KS do 130 KS.

Kioti je, zbog svoje kvalitete, brend poznat na svjetskom i hrvatskom tržištu, te u zemljama u kojima Entrada ima ekskluzivu. Radi se o svjetskoj kvaliteti broj jedan radi najsuvremenije tehnologije koju sa sobom donosi. "Kvalitetu potvrđuje višegodišnja garancija pa na mjenjač i motor dajemo garanciju od pet godina“, navodi Kontuš.

Kompletna logistika

Ovi traktori imaju određene prednosti u odnosu na druge brendove od kojih vrijedi izdvojiti jamstvo na traktore 60 mjeseci il 3.000 radnih sati, mogućnost zakretaja prednjih kotača za 66 stupnjeva te visoki klirens. Potrošnja goriva u usporedbi s drugim je izuzetno mala što upućuje na to da su vrlo ekonomični. "Kod njih u standardnu opremu spada klima uređaj i filteri prašine“, ističe posebnost. Postoji kompletna logistika (servis, rezervni dijelovi) za sve zemlje za koje imaju ekskluzivu.

Ističu se u tehnološkom smislu karakteristikama kao što su funkcionalnost, robusnost, kompaktnost, panoramska kabina, a u izvedbi su praktični, brzi, probojni i dinamični. Komforni dizajn koji se uklapa u tu kompaktnost povećava praktičnost i funkcionalnost traktora  u svim uvjetima rada.

Rasponi snage traktora od 25 do 130 KS sa svojim veličinama nalaze primjenu i kod malih vikend poljoprivrednika i kod ozbiljno velikih poljoprivrednih proizvođača koji za obradu koriste traktore tipa RX i PX. Pored ratarskih, šumskih, stočarskih, voćarskih traktora, isti su našli široku primjenu u komunalnim djelatnostima, od uređenja neuređenih površina, održavanja zelenih površina, nerazvrstanih puteva do čišćenja prometnica, pometanja ulica trgova i slično.

Entrada sve jača: Počinju s distribucijom Kioti traktora 28-130 KS!

Osamdesetogodišnja tradicija u proizvodnji traktora s prisutnošću na svim globalnim tržištima dovoljno govori o suvremenoj tehnologiji i kvaliteti traktora. Odlično su prihvaćeni na tržištu u svim segmentima eksploatacije od OPG-ova, komunalnih firmi, specijaliziranih poljoprivrednih proizvođača i ostalih kupaca.

U širokoj paleti proizvoda nude se i prikolice

Naš sugovornik s početka priče je kupio i jednoosovinsku traktorsku prikolicu PV-2000 s kojom je izuzetno zadovoljan. Radi se o manjoj prikolici u programu traktorskih prikolica koja se svojim karakteristikama može prilagoditi svakom pojedinom zahtjevu kupca. Namijenjena je za sve manje transportne radove. Karakterizira je mala težina, stabilna konstrukcija, visoka okretljivost što omogućuje primjenu na svim terenima zbog konstrukcije s niskim centrom gravitacije. 

Mala traktorska prikolica

Njezina je nosivost 2.000 kg s dimenzijama sanduka 1,5 × 2,5 m. Priključak za vuču može biti izveden kao fiksni ili okretni, s mogućnošću prilagodbe po visini u četiri položaja. Dimenzije kotača 10.0/80-12“, s hidrauličnim kočionim sistemom, te zračnim ili naletnim kočionim sistemom. Može biti opremljena i s dodatnim bočnim stranicama visine 400 mm. Prikolica PV-2000 osobito je pogodna za mala i srednja gospodarstva, a omogućuje transport različitih vrsta tereta.

Zašto je tresač maslina najbolji izbor za brzu i sigurnu berbu? 

"Imamo cjelogodišnji program traktora od 25 do 120 KS, Lombardini motore za cijelu južnu Europu, program brodskih motora do 250 KS, program za maslinarstvo, voćarstvo i vinogradarstvo, te agregate. Radi se o širokoj paleti proizvoda gdje svaki kupac može naći nešto za sebe, od pile ili kosačice pa do moćnih traktora“, kažu iz Entrade. Uvjereni su da je široki asortiman proizvoda koje nude upravo ono što im je osiguralo dobro poslovanje.

Više o ponudi tvrtke Entrada d.o.o. možete naći ovdje


Fotoprilog


Tagovi

Entrada d.o.o. Kioti traktori Labinprogres-TPS Lombardini Josip Kontuš Mario Tarabokija Najmanja prikolica Prikolica PV-2000


Autorica

Blanka Kufner

Više [+]

Završila je Upravno pravo i Menadžment u turizmu, a posebno ju zanimaju teme vezane uz ruralni i održivi turizam te sve što se tiče ekologije i očuvanja prirode. Misao vodilja: "Čovjek pripada prirodi, a ne priroda čovjeku - prirodu nismo naslijedili od predaka, nego posudili od unuka."


Partner

Entrada d.o.o.

Letaj 2, 52233 Šušnjevica, Hrvatska
tel: +385 (0)52 401 980, e-mail: info@entrada.hr web: http://www.entrada.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.