Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 04.03.2015. 13:22
  • Osječko-baranjska

LabPlant - "in vitro" voćne sadnice

  • 229
  • 9
  • 0

LabPlant j.d.o.o., poduzeće sa sjedištem u Bijelom Brdu osnovano je u siječnju 2015. godine. Osnovna djelatnost poduzeća je proizvodnja voćnih sadnica tehnikom „in vitro" te uzgoj i prodaja sadnog materijala.

Kao izvor materijala koriste se dijelovi biljke (eksplantati) i sve se aktivnosti provode u sterilnim uvjetima uključujući i hranjivi medij koji je točno određenog sastava za pojedine vrste biljaka.

Rast biljaka odvija se uz kontrolirane uvjete svjetlosti, temperature i relativne vlažnosti zraka u posebno opremljenoj klima-komori a prilagodba biljaka na uvjete ex vitro odvija se u prostoru za aklimatizaciju.

Misija

Proizvesti kvalitetan sadni materijal koji je pretpostavka za uspješnu poljoprivrednu proizvodnju. Proizvodnjom bezvirusnih sadnica te njihovim certificiranjem otvoriti mogućnost plasiranja proizvoda na domaće tržište i na tržište Europske unije.

Vizija

Svakodnevnim ostvarivanjem osobnih i poslovnih ciljeva te ustrajnim radom, upornošću i žrtvovanjem stvoriti, na zdravim temeljima, prestižno poduzeće za proizvodnju sadnica "in vitro".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/