Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Entrada d.o.o.
  • 17.09.2022. 12:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Traktori narančaste boje iz Južne Koreje privlačili poglede na bjelovarskom sajmu

DK 6020 novi je model Kioti traktora u ponudi tvrtke Entrada. Predstavili su ga na sajmu u Gudovcu. Po čemu je poseban?

Foto: Martina Popić
  • 6.999
  • 365
  • 0

Traktori narančaste boje iz Južne Koreje privlačili su poglede brojnih posjetitelja bjelovarskog sajma. Najbolji u svojoj kategoriji, veličini, snazi, standardnoj opremi i upravljivosti bez premca. Tvrtka Entrada d.o.o. na svom je izložbenom prostoru predstavila modele Kioti traktora, a najzanimljiviji je bio novi model DK 6020.

"Riječ je o voćarskom traktoru 58,5 konjskih snaga, a njegova prava prednost je što je vrlo kompaktan i ima mali međuosovinski razmak", za početak nam je ispričao Damir Kontuš iz ove tvrtke. Posebnost Kiotija je, ističe on, upravo u tome što ta korejska tvrtka proizvodi svoj vlastite motore, mjenjače, diferecijale te kompletne šasije, a sve to zahvaljujući vlastitoj ljevaonici u kojoj se kontroliraju materijali u proizvodnji.

"Kioti time postiže neusporedivu razinu kvalitete što omogućuje ponudimo 5-godišnje jamstvo na ove komponente", kažu iz tvrtke Entrada.

Pogodan za sve trajne nasade

Ovaj traktor širine 160 cm, iznimno je upravljiv, s 66° zakretanja prednjih kotača, čime nosi titulu najokretnijeg traktora u klasi tako da je pogodan i za stare nasade. "Ima najekonomičniji Turbo Common Rail dizelski motor na tržištu koji unaprijeđuje uštedu goriva istodobno smanjujući razinu buke", napominje Kontuš.

Damir Kontuš nam je ispričao sve o novom Kioti modelu iz njihove ponude

Nadalje, DK 6020 ima 16x16 brzina, revers bez korištenja kvačila, mehaničku blokadu diferencijala, ergonomsko sjedalo, klimu, podesiv volan, plivajući hidraulični ventil, nožni i ručni gas, a kabina je dizajnirana tako da je sve nadohvat ruke.

"Kapacitet pumpe za rad s priključcima je 36,4 litre u minuti, maksimalni kapacitet podizanja na poteznicama je 1.717 kg. Ima 1.885 kg u ovoj varijanti, a može se još postaviti 156 kg prednjih utega tako da onda težina prelazi dvije tone", pojašnjava Kontuš.

Garancija 5 godina

Traktorski rez za profesionalce: vrtlarenje, šumarstvo, krajobraznike i lokalne vlasti. Najbolji u svojoj kategoriji,  veličini, snazi, standardnoj opremi i upravljivosti bez premca.

"Motor je jako štedljiv, a stroj je pogodan za sve radove jer ima visoku udaljenost od tla pa čak i oranje", dodaje naš sugovornik.

Također, na ovaj se model može staviti prednja hidraulika i kardan tako da se mogu koristiti i priključci s prednje strane. "Maksimalna potezna snaga je 4.300 kg, a podizna je 735", napominje dodavši da je traktor opremljen s dva para hidrauličnih priključaka, automatskim podešavanjem zadnjeg kardana u vožnji i to na 540 i 750 (540 E) okretaja.

Unutrašnjost ovog voćarskog traktora

Bitno za istaknuti je i da je volan podesiv po visini što olakšava ulazak i izlazak iz kabine. U standardnu opremu ulazi i kutija za alata, grijači za stakla, zadnja radna svjetla i slično.

Jednostavna rezidba i najviših grana

Entrada d.o.o. predstavila je još jedan novitet iz svoje ponude. Riječ je o T-Rex akumulatorskoj ručnoj pili već dobro poznate talijanske marke Campagnola koja je idealna za orezivanje voćaka, vinograda i ukrasnog bilja.

Postavljena je na teleskopski produžetak duljine od 160 do 240 cm, a omogućuje siguran rad s tla. Opremljena je remenom za nošenje preko tijela i snažnom baterijom od 5 Ah. "To znači da se njom može napraviti 220 rezova promjera osam centimetara", pojasnio nam je Kristijan Kontuš iz spomenute tvrtke.

S ovom pilom možete napraviti 220 rezova promjera 8 cm

Jamstvo na ovu pilu je dvije godine, a cijena 3.829 kuna (508,20 eura). Inače, ova je tvrtka Campagnola program akumulatorskih škara i pila izložila i na proljetnom sajmu u Gudovcu kojim su, ističu, bili zadovoljni. 

Predstavili su i industrijske elektroagregate koje sami proizvode, a riječ je o seriji Flash koja osigurava energiju visoke kvalitete te sigurnost da će svaki potrošač raditi maksimalnom učinkovitošću uz 36 mjesečno jamstvo.

Više o svim njihovim proizvodima možete pogledati na web stranici tvrtke ili im se obratiti na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

Bjelovarski sajam Entrada Akumulatorska pila Kioti traktor DK 6020


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Entrada d.o.o.

Letaj 2, 52233 Šušnjevica, Hrvatska
tel: +385 (0)52 401 980, e-mail: info@entrada.hr web: http://www.entrada.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]