Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Protugradne mreže
  • 01.08.2015. 15:00

Velika Gorica subvencionira zaštitu voćnjaka!

Kako bi pomogao proizvođačima da zaštite od vremenskih neprilika svoje usijeve i nasade, Grad Velika Gorica raspisao je natječaj za subvencioniranje podizanja protugradnih mreža za 2015. godinu.

  • 337
  • 33
  • 0

Nakon što poljoprivrednici pozbrajaju štete nastale od suše koja je pogodila velikogoričko područje, neki od njih tome će pridodati i štetu nastalu od olujnog nevremena praćenog tučom, koje je nedavno pogodilo šire gradsko područje.

Kako bi pomogao proizvođačima da zaštite od vremenskih neprilika svoje usjeve i nasade, Grad Velika Gorica raspisao je natječaj za subvencioniranje podizanja protugradnih mreža za 2015. godinu.

Protugradne mreže financira Grad Velika Gorica

Iskoristite gradski novac za zaštitu vinograda i voćnjaka.

Natječaj je raspisan za obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja imaju status fizičke osobe ili obrtnika i pravne osobe registrirane za obavljanje poljoprivredne djelatnosti. Sredstva koja su osigurana su bespovratna i moći će biti upotrebljena samo za nabavu protugradnih mreža i potrebne armature. Natječaj je otvoren do 13. studenoga 2015. godine.

"Uz poticaj za protugradne mreže, Grad sufinancira i premije osiguranja biljne i stočarske proizvodnje. Natječaj je otvoren do 30. listopada ove godine ili do utroška sredstava. Osim standardnih uvjeta da su tražitelji subvencije upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, oni moraju imati prebivalište i proizvodnju na području Grada Velike Gorice", rekla je pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj Zlata Filipović za velikogorički portal.


Tagovi

Protugradne mreže Velika Gorica Armatura Subvencije Natječaj Olujno nevrijeme Suša Tuča Zlata Filipović Zaštita voćnjaka Bespovratna sredstva


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]