Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Andrew Knapp
  • 04.04.2018. 15:00

Kanađanin Andrew Knapp bira najljepša mjesta u Europi na kojima fotografira svog psa Momu. Sad su bili u Osijeku i Baranji

Hrvatska je naj dog friendly zemlja koju su Momo i on ikad posjetili, rekao je poznati fotograf Andrew Knapp.

Foto: Andrew Knapp
  • 443
  • 102
  • 0

Poznati kanadski fotograf Andrew Knapp koji Europom putuje u društvu najboljeg prijatelja i suputnika – psa border collie imena Momo. ovog vikenda posjetio je Osječko-baranjsku županiju. Andrew, podsjećamo, bira najljepša mjesta u Europi na kojima upravo fotografira Momu.  Ova dva najbolja prijatelja već neko vrijeme putuju kroz Hrvatsku, a Osijek i Baranju posjetili su s prijateljem Zachom na poziv saborskog zastupnika Domagoja Mikulića i  Marine Kostenko koja je kao strastvena ljubiteljica pasa pratila njihova putovanja. 

Kako im je otkrio Andrew, najljepši dojam na njih ostavio je zalazak sunca na Banovom brdu kao i seosko gospodarstvo Ivica i Marica, dok su Osijek nazvali biserom ovog dijela Europe. Andrew je posebno istaknuo da je Hrvatska naj-dog friendly zemlja koju su Momo i on ikad posjetili. Najbolje fotografije i uspomene s ovog dinamičnog putovanja bit će objavljene u knjizi 2019. godine. 

"Slušao sam kako kolegica Marina priča o Andrewu i njegovom suputniku Momi. Drago mi je da su se odazvali pozivu i posjetili  Slavoniju i Baranju, te da smo ih mogli provesti najljepšim dijelovima Osječko-baranjske županije. Korist ovakvih posjeta je obostrana, oni imaju priliku vidjeti predivan dio Hrvatske koji inače vjerojatno ne bi, a naša županija dobije odličnu promociju putem njihovih blogova i profila", rekao je zastupnik Mikulić. 


Tagovi

Andrew Knapp Momo Osijek Baranja


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]