Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proračun 2018.
  • 02.11.2017. 16:00

Ministarstvu poljoprivrede 7,2 milijarde kuna?

Prijedlogom proračuna za 2018. godinu koji je Vlada uputila u saborsku proceduru predviđen je rast proračuna većine ministarstva.

Foto: Pixabay/klimkin
  • 1.473
  • 116
  • 0

Prijedlogom proračuna za 2018. godinu koji je Vlada danas uputila u saborsku proceduru predviđen je rast proračuna većini ministarstava pri čemu najviše resorima gospodarstva i zaštite okoliša, za 27,6 odnosno 25,7 posto, dok je za tri ministarstva predviđeno manje sredstava. Najviše resoru financija, za gotovo 26 posto.

Ministarstvu poljoprivrede, pak, proračun će biti povećan za 11 posto, na 7,2 milijarde kuna, a Ministarstvu turizma (gdje bi se moglo uzeti i neke novce za seoski turizam) za 9,2 posto, na nešto više od 204 milijuna kuna.

Foto: Pixabay/klimkin


Tagovi

Proračun Vlada Ministarstvo poljprivrede


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.