Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izmjene natječaja
  • 30.04.2021. 09:00

Tip operacije 5.2.1: Novi rok za prijave na natječaj

APPRRR je objavila prve izmjene Natječaja za provedbu tipa operacije 5.2.1 "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“.

Foto: Martina Popić
  • 815
  • 330
  • 0

Objavljene su prve izmjene Natječaja za provedbu tipa operacije 5.2.1 "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“, obavijestili su iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Mijenja se, navode rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu, koji je sada od 12:00 sati 30. travnja do 12:00 sati 30. lipnja 2021. godine.

Inače, korisnici Natječaja su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika ili registrirane u Jedinstvenom registru domaćih životinja (JRDŽ) do trenutka podnošenja zahtjeva za potporu.

Kod korisnika ne smije biti utvrđeno postojanje sumnje na prijevaru koju je potvrdilo nadležno tijelo, umjetno stvaranje uvjeta za ostvarivanje potpore kao i dostavljanje lažnih podatka pri dostavi zahtjeva za potporu/promjenu/isplatu i dokumentacije.

Natječaj i njegove izmjene možete pogledati ovdje.

"Napominjemo kako će novi, XII. Natječaj za ovaj tip operacije biti objavljen već u srpnju 2021. godine“, poručuju iz APPRRR-a.


Tagovi

Natječaj Tip operacije 5.2.1 Izmjene


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.