Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 16.10.2014. 15:00

Bespovratnih 499.939,98kn za bolje sutra!

Realizacijom ovih projekata, Klaster poljomehanizacije planira poboljšati i povećati svoju konkurentsku sposobnost na vrlo zahtjevnom tržištu poljomehanizacije.

  • 792
  • 38
  • 0

Povjerenstvo za Mjeru A3, prihvatilo je projektnu dokumentaciju Klastera poljomehanizacije d.o.o. kojom se Klaster prijavio na program poticanja poduzetništva Poduzetnički impuls 2014. Nominirani projekti koje Ministarstvo poduzetništva i obrta sufinancira uz intenzitet potpore od 75% ukupno prihvatljivih troškova, odnose se na:

  • Ulaganje u nove vještine i znanja članica klastera
  • Ulaganje u marketinške aktivnosti s ciljem jačanja konkurentnosti i prepoznatljivosti klastera
  • Ulaganje u razvoj i nabavu novih tehnologija koje dovode do unaprjeđenja proizvoda, proizvodnje i stvaranja nove vrijednosti

Ukupno prihvatljivi troškovi iznose 666.586,55 kn, što znači da MINPO sufinancira navedene projekte s 499.939,98 kn.

Realizacijom ovih projekata, Klaster poljomehanizacije će povećati svoju vidljivost sudjelovanjem na specijaliziranim međunarodnim sajmovima poljoprivredne mehanizacije i klasterskim konferencijama, što će značajno doprinijeti internacionalizaciji poslovanja. Također, planirane edukacije u smislu poboljšanja znanja i vještina menadžmenta članica iz strateškog planiranja i prodajnih vještina te pribavljanjem i ulaganjem u programsku opremu SolidWorks, članice Klastera poljomehanizacije će međusobnim umrežavanjem i programskom kompatibilnošću poboljšati i povećati svoju konkurentsku sposobnost na vrlo zahtjevnom tržištu poljomehanizacije.

Svečano potpisivanje ugovora obavljeno je 14.10.2014. u Velikoj dvorani Ministarstva poduzetništva i obrta.


Tagovi

Klaster poljomehanizacije Poduzetnički impuls 2014 Ministarstvo poduzetništva i obrta Mjera A3 Internacionalizacija poslovanja Poljoprivredna mehanizacija Poticanje poduzetništva


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.