Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belje d.d.
  • 04.08.2014. 11:15

Dalibor Poznić - novi predsjednik Uprave Belja!

Funkciju predsjednika Uprave Belja preuzet će Dalibor Poznić, dosadašnji izvršni direktor područja Veleprodaje i distribucije u Konzumu.

Foto: www.depositphotos.com, nikitos
  • 485
  • 30
  • 0

Dosadašnji predsjednik Uprave Belja, Goran Pajnić, promaknut je 1. kolovoza na poziciju izvršnog direktora za poljoprivredu u Agrokoru. Funkciju predsjednika Uprave Belja preuzet će Dalibor Poznić, dosadašnji izvršni direktor područja Veleprodaje i distribucije u Konzumu.

Belje d.d.

Poznić je bio komercijalist Osječke trgovine papirom u razdoblju od 1994. do 1995. godine, a slijedećih pet godina bio je voditelj prodaje u kompaniji Ledo. U rujnu 1999. postao je direktor prodaje tvrtke Flatscher d.o.o. sve do siječnja 2004. kada dolazi na mjesto direktora maloprodajne regije istok u Konzumu. U studenom 2012. preuzima funkciju izvršnog direktora područja Veleprodaje i distribucije u Konzumu.

Od prvog kolovoza 2014. godine, Dalibor Poznić je novi predsjednik Uprave Belja d.d., regionalnog lidera u poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambenoj industriji.

Foto: www.depositphotos.com, nikitos1977


Tagovi

Belje d.d. Goran Pajnić Dalibor Poznić Uprava Belja Agrokor Flatscher Konzum Ledo Komercijalist Lider Prehrambena industrija