Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mobilna aplikacija
  • 15.07.2015. 13:20

Korisnici ocijenili Agroklub mobilnu aplikaciju

Zadovoljni korisnici ocijenili su i recenzirali Agroklub mobilnu aplikaciju. Preuzmite ju i dalje potpuno besplatno!

  • 382
  • 102
  • 0

Nedavno je kreirana Agroklub mobilna aplikacija za iPhone i Android sustave koja je potpuno prilagođena za smartphone mobilne uređaje i tablet računala. Najnovije vijesti s Agrokluba dostupne su i na mobilnoj aplikaciji pomoću koje možete na jednostavan i brz način pretraživati bazu vijesti.

Pokloni za najzanimljivije recenzije

Brojni korisnici koji žele biti u tijeku s događanjima iz agrara već su preuzeli, potpuno besplatno putem Google play ili iTunes App storea, Agroklub mobilnu aplikaciju. Autorima 5 najzanimljivijih recenzija, koji su preuzeli aplikaciju i podijelili svoje dojmove s drugim korisnicima te ju ocijenili i napisali kratke recenzije, šaljemo Agroklub poklone. Dobitnici, čija su imena i recenzije objavljene ispod članka, trebaju putem maila na info@agroklub.com poslati osobne podatke kako bi na kućnu adresu dobili Agroklub poklon.

Josip Mihić: "Must have! Odlična aplikacija. Nema više potrebe za browserom, pregledna je i jednostavna za korištenje. Ne znam više što još reći osim da probate i uvjerite se sami jer nećete požaliti."

Ivan Meštrović: "Odlična aplikacija. Toplo preporučam svima jer je jedna od najkorisnijih stranica sa savjetima za poljoprivrednike i amatere. Samo tako nastavite i dalje. ;)"

Marijan Balić: "Odlična aplikacija! Brze, jednostavne i pregledne informacije iz poljoprovrede."

MarkanX: "Super APP. Sad smo na Agroklubu cijeli dan. :)"

Skočko: "Napokon. Vrlo informativna i korisna aplikacija."


Tagovi

Agroklub Agroklub mobilna aplikacija Mobilna aplikacija IPhone aplikacija Android aplikacija Poljoprivredne vijesti


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]