Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dobri restorani 2014
  • 29.04.2014. 14:00

Kormoran - najbolji restoran Slavonije i Podunavlja

Autentičan ambijent s velikom terasom i šetnicama uz kanale Kopačkog rita jedinstvena su specifičnost Kormorana, a posebno omiljeni među gostima su poznati baranjski specijaliteti od ribe i divljači

  • 342
  • 35
  • 0

Na sinoćnjoj svečanosti održanoj u zagrebačkom hotelu Hilton proglašeni su najbolji restorani u Hrvatskoj na nacionalnoj i regionalnim razinama u izboru Dobri restorani 2014.

Značajna promjena ovogodišnjeg izbora je snažan iskorak regionalnih restorana među kojima je i restoran Kormoran, koji je proglašen za najbolji restoran Slavonije i Podunavlja.
Smješten u srcu Parka prirode Kopački rit, restoran Kormoran je već nekoliko godina u samom vrhu najboljih restorana u regiji i među sto najboljih hrvatskih restorana.

Autentičan ambijent s velikom terasom i šetnicama uz kanale Kopačkog rita jedinstvena su specifičnost Kormorana, a posebno omiljeni među gostima su poznati baranjski specijaliteti od ribe i divljači koji se pripremaju na tradicionalan način i odlično sljubljuju uz odabrana Vina Belje.

Iskoristite toplo proljetno vrijeme za posjet Baranji i za uživanje u specijalitetima restorana Kormoran!


Tagovi

Podunavlje Dobri restorani 2014 Vina Belje 100 najboljih hrvatskih restorana Divljač Jela od ribe

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pogled u budućnost 💚