Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Suradnja
  • 18.07.2022. 15:40

Mate Rimac ulaže i u poljoprivredu? Investirao u svoj prvi agro projekt

Iznimno smo počašćeni što ovim putem možemo obznaniti našeg novog investitora - jednog jedinog Matu Rimca, objavili su iz Grunteka.

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
  • 5.935
  • 964
  • 0

Mate Rimac ulaže i u poljoprivredu. Točnije, kako su objavili, Gruntek postaje prva njegova zelena agro investicija. 

Podsjetimo, Gruntek je digitalna platforma za mikro vrtove, odnosno osmišljena ideja eko vrtova čiji vlasnici možda nemaju dovoljno znanja i vremena za uzgoj vlastitog povrća, ali imaju želju. Osnovali su ga mladi entuzijasti i eksperti iz raznih područja koji su se udružili i pronašli rješenje za građane Zagreba koji žele imati vlastito, domaće, netretirano povrće. 

"Iznimno smo počašćeni što ovim putem možemo obznaniti našeg novog investitora - jednog jedinog Matu Rimca", objavili su na poslovnoj društvenoj mreži LinkedIn. 

Poznati hrvatski inovator i poduzetnik je, kažu, finalizirao svoje ulaganje, ne navodeći pritom o kolikom je iznosu riječ, ali naglašavaju da je suradnja poseban poticaj u vidu njihovih planova za širenje na inozemno tržište.

"Hvala ti, Mate što si prepoznao Gruntekov potencijal i težnje ka zelenoj, održivoj budućnosti", zaključuju. 


Tagovi

Mate Rimac Gruntek Suradnja Ulaganje


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]