Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nove radne prilike
  • 09.04.2015. 10:30

Novocommerce International zapošljava!

Tvrtka Novocommerce International, generalni zastupnik za John Deere, trenutno traži stručnjaka za proizvode, a ako se pronalazite u opisu, prijavite se na natječaj!

  • 841
  • 41
  • 0

Osječka tvrtka Novocommerce International domaćoj je poslovnoj, a posebice poljoprivrednoj javnosti dobro poznata kao zastupnik poljomehanizacije, poglavito one pod brendom John Deere kao glavnog principala. Tvrtka je dio francuske grupacije Monnoyeur, s tradicijom dužom od sto godina, kao specijalizirani distributer opreme i usluga. Grupa broji oko 5.000 zaposlenika, a prisutni su u deset zemalja s različitim aktivnostima u industriji, građevinarstvu, poljoprivredi i na području energetike. Uz ostvaren promet veći od 1,5 milijardi eura godišnje, Grupa Monnyeur poznata je kao jedan od prvih zastupnika Caterpillara, još od 1929. godine.

U povodu netom završenih Dana otvorenih vrata, generalni direktor Novocommerce Internationala, Sorin Brihan, ističe:

"Dani Otvorenih vrata je vrsta događaja koji mi se osobno najviše sviđa. To je trenutak istine i poštenja, kada smo otvorili kupcima svoja vrata da dođu i vide tko smo. To je pravi trenutak za naše kupce kako bi saznali više o nama i stekli povjerenje u naše sposobnosti i želju da ih uslužimo u skladu s njihovim očekivanjima. Poseban trenutak za nas bio je posjet skupine studenata s Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku. Interakcija s njihovim interesima i znatiželjom bio je pravi užitak. Ne manje vrijedno je i to što su u svemu ovome svoj lepršavi doprinos svojom nazočnošću dala i djeca naših kupaca i zaposlenika. Zaključno - jedno veliko 'Da' u budućnosti za ovu vrstu događaja u kojem klijenti pronalaze rješenja za svoje potrebe, gdje su pronašli partnera kojemu mogu vjerovati i gdje se mogu osjećati kao članovi velike obitelji."

Ispod članka pogledajte fotografije sa Dana otvorenih vrata tvrtke Novocommerce International.

Trenutno u potrazi za novom radnom snagom!

Novocommerce International je stabilna tvrtka i pouzdan partner. Sa ukupno 45 ljudi od kojih je čak 18 mobilnih servisera, najveći je trgovac poljoprivredne mehanizacije na tržištu. Trenutno su u fazi širenja svoje poslovne 'obitelji' pa tako traže stručnjaka za proizvode u području marketinga i prodaje.

Ukoliko ste mlada i proaktivna osoba koja je nedavno diplomirala i zainteresirani ste za učenje i vlastiti rast i razvoj, više o ovoj ponudi pročitajte u opisu natječaja Stručnjak za proizvode u marketingu i prodaji poljoprivredne mehanizacije i prijavite se!


Fotoprilog


Tagovi

Novocommerce Osijek John Deere Generalni zastupnik Stručnjak za proizvode Novocommerce zapošljava Sorin Brihan Dani otvorenih vrata


Partner