Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tradus
  • 14.09.2018. 09:00

Tradus: Kupite, prodajte ili usporedite stotine tisuća rabljenih strojeva i vozila iz svih krajeva svijeta!

Tradus je globalno tržište na kojem možete kupiti, prodati ili usporediti rabljene strojeve i vozila iz svih krajeva svijeta - za transport, građevinarstvo, poljoprivredu ili pak rezervne dijelove, a djeluje na 45 tržišta.

Foto: Bigstockphoto/artursfoto
  • 2.637
  • 148
  • 0

Tradus je globalno tržište za rabljena gospodarska vozila i opremu u vlasništvu. U tvrtki Tradus možete usporediti rabljene strojeve i vozila iz svih krajeva svijeta - za transport, građevinarstvo, poljoprivredu ili pak rezervne dijelove. Omogućuju vam da pronađete pravu opremu za posao i pravu cijenu. Ako imate opremu za prodaju, pomoći će vam pronaći nove kupce putem mreže širom svijeta. 

Tradus je dio OLX grupe, mreže vodećih oglasničkih platformi na 45 tržišta, uključujući i marke kao što su OLX, Avito, Letgo, Dubizzle, Storia, Stradia. OLX grupa povezuje ljude na kupnju, prodaju ili razmjenu rabljenih roba i usluga tako što je brzo i lako bilo tko objaviti unos putem mobilnog telefona ili na webu. S obzirom da platforma ima međunarodni doseg, kupac koji želi prodati opremu moći će to učiniti na način koji će povećati njegove promjene prodaje i olakšati pronalaženje novih klijenata. Stotine milijuna ljudi diljem svijeta ostvaruju više od 1,9 milijardi mjesečnih posjeta, 37 milijardi mjesečnih pregleda stranica i 54 milijuna oglasa svaki mjesec na mrežnim tržištima OLX grupe.

fd
U kategoriji poljoprivrednih strojeva trenutno je 109.532 oglasa

Na stranici tvrtke Tradus možete pronaći nekoliko stotina tisuća oglasa u 4 kategorije: u kategoriji transport trenutno je 112.678 oglasa, u kategoriji poljoprivrednih strojeva ih je 109.532, gradnja 65.323 oglasa, dok je u kategoriji rezervnih dijelova trenutno 101.110 oglasa!

U kategoriji poljoprivrednih strojeva možete pronaći traktore, kombajne, strojeve za obradu tla, sjetvu, žetvu, prskalice, rasipače i brojne druge.

Kako pronaći stroj koji me zanima?

Vrlo jednostavno. Na početnoj stranici odaberite vrstu vozila koja vas zanima unutar pojedine kategorije. Tada će vam se otvoriti tražilica s lijeve strane unutar koje odabirete stroj prema više filtara: kategorija, vrsta, podtip, filtriranje prema proizvođaču, filtriranje po lokaciji, po godini i cijeni stroja. Nakon što odaberete i upišete željno, prikazat će vam se svi dostupni strojevi.

Primjerice, ako nas zanima Laverda kombajn, odabrat ćemo kategoriju Poljoprivredni, vrsta Žetva, podtip Kombajni, odabrat ćemo proizvođača Laverda i pritisnuti Primijeniti. Tada će se u kategoriji ispod pokazati u kojim državama je navedeni kombajn dostupan i u kojem broju. Kako to izgleda, pogledajte u fotografiji ispod:

vd

Isto tako, automatski će se prikazati starost stroja od-do kao i njegova cijena, a to, naravno, možete i sami upisati ako vas zanima određeno godište ili cijena.

Unutar kategorije proizvođača možete odabrati i više njih te tako uspoređivati cijene i same karakteristike stroja. Posjetite portal Tradus i pronađite/prodajte/usporedite željeni stroj!


Tagovi

Tradus Tražilica Teški strojevi Gospodarska vozila Komercijalna vozila OLX Rabljeni strojevi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer