Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agencija za agrarna plaćanja RS
  • 12.06.2018. 15:50

Tri puta manje žalbi na zahtjeve za podsticaje

Ovo je prvi put da su do 15. januara 2018. godine izrađena sva rješenja po osnovu zahtjeva za podsticaje i unešena u sistem, sa tri puta manje žalbi nego što je to bilo do sada.

Foto: Fotobox_Petra0107
  • 312
  • 20
  • 0

Glavna služba za reviziju javnog sektora Republike Srpske dala je pozitivno mišljenje o finansijskom izvještaju Agenciji za agrarna plaćanja RS za 2017. godinu.

U izvještaju je konstatirano da je Agencija za agrarna plaćanja RS otklonila sve nedostatke po prethodnim preporukama Glavne službe.

Takođe, ovo je prvi put da su do 15. januara 2018. godine izrađena sva rješenja po osnovu zahtjeva za podsticaje i unešena u sistem, sa tri puta manje žalbi nego što je to bilo do sada.

Glavna služba za reviziju konstatovala je i da je podjela novca po osnovu zahtjeva za podsticaje bila transparentna, da su svi izvještaji objavljeni na sajtu Agencije, te da su poštovane sve zakonske odredbe.


Tagovi

Agencija za agrarna plaćanja Podsticaji Podjela novca


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Na toplijim lokalitetima evidentiran je intenzivan porast vinove loze. Zbog najavljenog kišnog razdoblja poželjno je izvršiti preventivnu zaštitu vinograda jednim od pripravaka: Mikal flash, Mikal Premium F, Curzate F, Pergado F, Fantic F,... Više [+]