Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zapaljeno sijeno
  • 12.07.2019. 19:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Užas na osječkoj obilaznici: planula prikolica puna bala sijena

Iako je vozač uspio otkačiti prikolicu od kamiona, vatra je izazvala i manju eksploziju, pretpostavlja se spremnika s gorivom.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
  • 1.751
  • 136
  • 0

Kako je došlo do zapaljenja bala sijena koje je u prikolici prevozio kamion, vjerojatno će tek otkriti očevid. No Osječane koji su se danas južnom obilaznicom vraćali kući s posla, užasnuo je prizor blokirane ceste pune policije i vatrogasaca koji su uporno pokušavali ugasiti vatru. Od dima se zapravo gotovo ništa nije vidjelo, a prema onome što se dosad doznalo, u požaru srećom nema ozlijeđenih. 

Vozač kamiona uspio se zaustaviti pa i otkačiti prikolicu koja je zapravo postala buktinja. Do požara je, doznao je 24 sata, došlo nešto iza 15 sati, a vatra je izazvala i manju eksploziju, pretpostavlja se spremnika s gorivom.

Osječki vatrogasci još uvijek se bore s vatrom budući da je riječ o balama koje je iznimno teško ugasiti jer vatra tinja duboko unutra. Na teren su vatrogasci odmah izišli s troje vozila, međutim, prema onome što se čulo i vidjelo na osječkim cestama, u pomoć ih je stiglo još. 

Više informacija, vjerujemo, bit će sutra. 


Tagovi

Vatra Požar Kamion Bale sijena


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve što ste ikada željeli znati o 🌽 kukuruzu, a niste se usudili pitati ;)

https://www.agroklub.com/ratarstvo/sve-sto-ste-htjeli-znati-o-kukuruzu-u-hrvata-a-niste-se-usudili-pitati/94985/