Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fieragricola 2014.
  • 15.01.2014. 18:00

Želiš na Fieragricolu? Organizirano putovanje!

Želite posjetiti jedan od najvećih poljoprivrednih sajmova u Europi, Fieragricola-u? Evo načina...

  • 1.018
  • 150
  • 0

Udruga Zlatna dolina iz Požege organizira studijsko putovanje za sve zainteresirane poljoprivrednike u Veronu, na jedan od najvećih poljoprivrednih sajmova u Europi - Fieragricola 2014.

Jedinstvena je to prilika za sve zainteresirane da posjete ovaj vrhunski poljoprivredni događaj specijaliziran za poljoprivrednu mehanizaciju, stočarstvo, opremu za farme, genetsku sadnju, obnovljive izvore energije, voćarstvo, povrtlarstvo i sl.

Dvodnevni program putovanja, 7. i 8. veljače, organiziran je prema sljedećem programu:

  • Dan 1 (7. 2. 2014.) - Polazak iz Požege u dogovoreno vrijeme. Vožnja autobusom preko Slovenije, sve do Italije. Dolazak u Veronu u prijepodnevnim satima. Cjelodnevni obilazak sajma Fieragricola. Smještaj, večera i noćenje u hotelu u okolici Verone.
  • Dan 2 (8. 2. 2014.) - Doručak, razgledanje Verone uz turističkog vodiča - šetnja gradom, Piazza dei Signori, Piazza delle Erbe, kuća Romea i Julije, Piazza Bra, Arena di Verona. Nastavak puta do Venecije - obilazak grada uz predviđeno slobodno vrijeme. Povratak za Požegu u kasnim večernjim satima.

Očekuje se da će ovogodišnja, 111. Fieragricola, zabilježiti još veću posjećenost od prošle, na kojoj je sudjelovalo preko 100.000 posjetitelja i gotovo 1.200 izlagača iz 22 zemlje.

Cijena putovanja iznosi 950 kn na bazi grupe od 30 ljudi, odnosno 790 kn za 50 ljudi. Cijena uljučuje sve gore navedene troškove i besplatnu ulaznicu za sajam. Krajnji rok za uplatu je 23. siječanj 2014. Za više informacija možete se obratiti gdinu. Ivici Prpiću na mob. 091/488 2825 ili putem e-maila: ivica.prpic@savjetodavna.hr


Tagovi

Fieragricola Poljoprivredni sajam Verona Italija Poljomehanizacija Stočarstvo Ivica Prpić


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]