Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 10.03.2016. 08:30

Žito preuzelo 12 John Deere traktora

13,5 milijuna kuna ukupna je vrijednost investicije u poljoprivrednu mehanizaciju.

  • 3.925
  • 514
  • 0

Prošlotjedna isporuka 12 traktora imala je dvostruko značenje za naručitelja, Žito grupu, početak je to realizacije dijela investicije u poljoprivrednu mehanizaciju ukupno vrijednu 13,5 milijuna kuna, a za isporučitelja traktora, osječku tvrtku Novocommerce International, ovo je zapravo nastavak dugogodišnje suradnje i partnerskog odnosa.

To su stiskom šake uoči primopredaje ključeva potvrdili Mato Božić, član Uprave Žito grupe i Thom Gady, generalni direktor Novocommerce Internationala, ovlaštenog uvoznika i distributera poljoprivrednih strojeva John Deere. Izvršena je primopredaja osam John Deere traktora od 100 konjskih snaga (model 6100MC) te četiri traktora snage 170 KS-a (6170M).

"Ovi traktori će se unutar naše Grupe naći na ratarskim poslovima obrade tla, agregacije priključnih strojeva za sjetvu i zaštitu, ili pak transport prikolica. Strojevi koje smo kupili svojim specifikacijama omogućit će nam veću produktivnost", pojasnio je Božić.

Novocommerce International preuzima ulogu dodatnog obučavanja vozača preuzetih strojeva.

Nakon isporuke i dodatna obuka vozača strojeva

Nastavno, Žito očekuje isporuku i JD mehanizacije u programu žetelica te sijačica i sjetvospremača.

Znak dobrih partnerskih odnosa je i to što Novocommerce International na sebe preuzima ulogu dodatne obuke vozača ovih strojeva, koji sukladno zahtjevima tržišta i neprestane modernizacije poljoprivredne mehanizacije uvijek donose tehnološke novine.

"I ovi traktori, koji su proizvedeni u John Deere tvornici u Njemačkoj, podjednako su prikladni za izvođenje lakih i teških radova obrade tla, a istovremeno imaju i dobre manevarske sposobnosti uz pružanje potrebne komfornosti tijekom rada operaterima", rekao je Gady, naravno, zahvalivši Žito grupi što su i ovaj put, u skladu s tehničkim i tehnološkim zahtjevima današnjice prepoznali kvalitetu John Deere proizvoda.


Tagovi

Novocommerce International Žito grupa Mato Božić Thom Gady John Deere


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Malo današnjih radova na njivi, lavanda i gost u lavandi.