Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce
  • 21.04.2018. 12:00

John Deere osvojio zlatnu i srebrnu medalju za najnovije tehnologije kombajna i sadilica!

Na nedavnom sajmu TECHagro u Brnu tvrtka John Deere je još jednom priznata dodjelom zlatnih i srebrnih medalja za najnovije tehnologije kombajna i sadilica.

Foto: Novocommerce
  • 751
  • 67
  • 0

Inovacija je pokretačka snaga John Deereovog stalnog programa stvaranja i razvijanja inteligentnih rješenja. Na nedavnom sajmu TECHagro u Brnu tvrtka je još jednom priznata dodjelom zlatnih i srebrnih medalja za najnovije tehnologije kombajna i sadilica.

Kombajn serije S700

John Deereov kombajn serije S700 (na naslovnoj fotografiji) osvojio je nagradu za inovaciju TECHagro Grand Prix za 2018. Suci su prepoznali i pohvalili nove funkcije kombajna ICA2 i Active Yield kao veliki korak naprijed u učinkovitosti i inteligenciji žetve.

Potpuno nova serija kombajna S700 predstavljena je u ljeto 2017. kao nova dimenzija u inovaciji žetve. Integrirana prilagodba kombajna 2 (ICA2) je prvi sustav za potpunu automatsku optimizaciju kombajna na tržištu.

Nakon optimiziranja postavki stroja kao što su brzina, kvaliteta i gubici zrna te čistoća uzorka pomoću ICA sustava, sustav ICA2 automatski mijenja postavke kako bi održao unaprijed odabrani izlaz na konstantnoj razini. Bez potrebe za unosom operatera, sustav održava potrebnu kvalitetu rada i iskorištava puni potencijal svakog dana tijekom cijele sezone. Prema studiji koju je provelo Sveučilište u Göttingenu u Njemačkoj, ICA2 može poboljšati iskorištenost punog kapaciteta kombajna za prosječno 20%.

"Oduševljeni smo što ćemo primiti ovu nagradu, koja je veliko priznanje rada John Deereovih dizajnera i inženjera za dovođenje tog novog proizvoda na tržište", kaže Carsten Heftrig, menadžer za marketing kombajna za regiju 2. "S700 serija je najveći napredak u poboljšanju tehnologije žetve i zaslužuje novo ime Automatizirani Kombajn."

1725NT ExactEmerge sadilica

Nakon zlatne medalje na sajmu SIMA u Parizu 2015. godine, John Deereova sadilica visokih performansi 1725NT priznata je srebrnom medaljom na sajmu TECHagro. Stroj osigurava novu razinu točnosti pri brzini postavljanja do 16 km/h i više.

ce
John Deereova sadilica visokih performansi 1725NT

Ova inovativna tehnologija ispušta sjeme na dno brazde u putanju unatrag koja uistinu odgovara brzini sadilice u bilo kojoj željenoj populaciji sjemena. To omogućuje precizno postavljanje sjemena u brazdu bez odskakivanja i bez kotrljanja, bez obzira sadi li se sadili kukuruz ili soja uz visoku stopu zasijavanja. Spremnik lagano podiže sjeme sa svih strana, uz potpunu kontrolu, kako bi svako sjeme isporučio na dno brazde, čak i u grubim uvjetima sadnje. Redne jedinice 1725NT prepoznaju veliku većinu sjemenskih oblika i veličina, postižući 99% učinkovitost.

Sa širinom od samo 3 m, John Deere-ov concept sadilice sa osam redova visokih performansi nudi mogućnost gnojidbe granuliranim gnojivom i osmišljena je za rad nakon konvencionalne obrade tla i u uvjetima bez obrade. Postavljena na traktoru, ova jedinstvena sadilica na električni pogon može se napajati pomoću vanjskog generatora pričvršćenog na traktorski kardan i potpuno je integriran u John Deereov FarmSight program preciznih rješenja.

cec
Dodijeljena medalja John Deereu za najnovije tehnologije

Sajam TECHagro u Brnu u Češkoj najveći je događaj ove vrste u Srednjoj Europi, s više od 120.000 posjetitelja, a među tri najveće poljoprivredne prezentacije u Europi. TECHagro prepoznaje najnovije inovacije u proizvodnji poljoprivrednih strojeva sa svojim Grand Prix natjecanjima. Ukupno je 91 izlagača prijavilo nagrade za 2018., a 17 ih je izabrano od strane 18-članog žirija. Nagrade i plakete uručeni su na ceremoniji dodjele nagrada na kojoj je sudjelovao češki ministar poljoprivrede.

Za više informacija obratite se tvrtki Novocommerce na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Novocommerce John Deere Traktor Kombajn Nagrada


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.