Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 23.10.2017. 15:00

John Deere poboljšana kosilica za velike površine

Bit će predstavljena u studenom, a vi je upoznajte već sada - novi tip John Deere Serije III 1600 Turbo WAM prednje rotacijske kosilice!

  • 794
  • 62
  • 0

Pogodna za komercijalnu upotrebu, novi tip John Deere Serije III 1600 Turbo WAM prednje rotacijske kosilice za sezonu 2018. bit će predstavljena na Saltex 2017 u Birminghamu početkom studenog.

Ovaj model sada ima motor Stage 5 koji zadovoljava najnovije standarde emisija ispušnih plinova te poboljšan sustav hlađenja za trajniju uporabu. Dizajniran da bi rukovatelju pružio još veću udobnost u radu, sa potpuno podesivim sjedištem na zračnom ovjesu i takozvanim run-flat gumama s ciljem povećanja učinkovitosti.

Vrhunska snaga i manevarska sposobnost!

Sa 3,25m ukupne širine košnje, 1600T WAM nudi vrhunsku snagu i manevarsku sposobnost za komercijalne upotrebu, košnju golf terena, javnih i privatnih površina. Dodatna poboljšanja za 2018. uključuju transportnu brzinu do 15 km/h za dodatnu produktivnost te poboljšanu dijagnostiku "SERVICE ADVISOR" za jednostavno održavanje.

Uz dokazani mehanički sustav pogona na sva četiri kotača i spremnik goriva od 83 litre, kosilica serije III 1600T ima Yanmar dizelski motor sa turbo punjačem snage 60 KS (44 kw). Opremljena je sustavom za elektroničko upravljanje motorom i sustavom hlađenja recirkulacije ispušnih plinova (EGR) čime se postiže smanjenje emisije ispušnih plinova i poboljšava iskoristivost motora.

Novi motor ima visoki zakretni moment i može proizvesti veliku snagu za najteže uvjete.

Kosišta izrađena od najdebljeg čelika

Tri robusna kosišta izrađene su od najdebljeg čelika u industriji. Svako krilo ima svojstvo odvajanja koja dopušta da kosište izbjegava prepreke, a zatim se automatski vraća u normalni radni položaj.

Ostale karakteristike koje olakšavaju rad rukovatelju uključuju elektroničku kontrolu brzine, hidrostatski servo upravljač i podesivi stup upravljača. Osim toga, ROPS okvir može se jednostavno odvojiti bez alata, radi sigurnog rada pod nadstrešnicama ili u drugim zatvorenim prostorima

Za više informacija o kosilici, obratite se tvrtki Novocommerce na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Novocommerce Kosilica John Deere 1600 Turbo WAM Snaga Motor Košnja Čelik


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]