Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • CLAAS
  • 18.10.2013. 13:33

Kvalitetni strojevi za svakog poljoprivrednika

Iskoristite povoljne konstrukcije financiranja sa povoljnim kamatnim stopama čak i bez učešća u Agronu za predsezonsku narudžbu

  • 1.053
  • 96
  • 0

U tijeku su jesenski radovi na našim poljima. Mnogi poljoprivredni proizvođači u proteklih nekoliko godina dobro su se opremili s modernom mehanizacijom kako bi mogli konkurirati na sve zahtjevnijem tržištu i kao bi postigli kvalitetniju i jeftiniju proizvodnju. Kada se mehanizacija u poljoprivredi nepravilno koristi ili je loše kvalitete posljedice mogu biti značajne, prije svega u prinosu i u visokim troškovima proizvodnje. Stoga se mnogi poljoprivredni proizvođači okreću tehnološkom napretku i modernizaciji strojnog parka jer to više nije budućnost već sadašnjost. Međutim trenutna teška situacija u poljoprivredi značajno smanjuje investicijske sposobnosti poljoprivrednika.

Iskoristite predsezonski popust

Kako bi poljoprivrednici proizvodili što jeftinije i kvalitetnije, tvrtka Agron d.o.o. iz Bizovca kao direktni ovlašteni regionalni zastupnik marke CLAAS za Slavoniju i Baranju glavni naglasak stavlja na strojeve namijenjene za mala i srednja gospodarstava koji obrađuju oko 50 do 300 hektara, stoga je pripremila posebnu ponudu i mogućnost povoljne predsezonske narudžbe vrhunske mehanizacije, koja je pristupačna kako za mala tako i za srednja poljoprivredna gospodarstva. Predsezonska narudžba je vrlo isplativa jer se postižu znatne uštede i dodatne pogodnosti koje nude sami proizvođači poljoprivrednih strojeva za proljetnu sezonu.

Najvažniji stroj svakog poljoprivrednog gospodarstva je svakako traktor u kojem se tijekom sezone radova provodi najviše vremena, stoga on mora biti prije svega udoban, pouzdan i štedljiv i zadovoljava sve zahtjeve poljoprivrednika. Iz vrlo široke ponude traktora marke CLAAS, ovdje izdvajamo model CLAAS Axos 320 sa 86 KS i Axos 340 sa 102 KS. Ovi izuzetno udobni i okretni traktori imaju štedljive i pouzdane motore marke Perkins, vrhunske sinkronizirane mjenjače sa 20 brzina naprijed i 20 nazad za maksimalnih 40 km/h, klima uređaj, sjedalo sa zračnom amortizacijom, kompresor i zračnu instalaciju, stražnju gornju i donju poteznicu, 2 dvosmjerna hidraulična priključka, prednji uteg 118 kg, prednje i stražnje radne reflektore te još puno zanimljivih detalja opreme, koji služe za udobnost i sigurnost vožnje. AXOS 320 - 86 KS i AXOS 340 - 102 KS u ovoj predsezonskoj ponudi tvrtke AGRON dostupni su po izuzetno atraktivnoj cijeni.

Traktori Claas Axos i Arion

Za zahtjevnije poljoprivrednike Agron preporučuje traktor CLAAS Arion 430 CIS, koji je najjači od 3 modela serije traktora CLAAS Arion 400 koji su najprodavaniji CLAAS traktori diljem svijeta. Glavna odlika ovog traktora je da već u segmentu do 90 - 125 KS nudi opremu i komfor, koji je poznat uglavnom u većoj kategoriji traktora, Arion 430 ima 4 cilindrični John Deere motor maksimalne snage 92 kW ili 125 KS i CLAAS Quadrishift mjenjač sa 16 brzina naprijed i 16 nazad sa hidrostatskim reverzerom, kod kojeg se sve brzine odabiru bez pedale kvačila samo pritiskom na tipku i kod kojeg se može aktivirati funkcija automatike, pri čemu traktor sam odabire najoptimalniji stupanj prijenosa za trenutno opterećenje, broj okretaja motora i brzinu kretanja. Vrlo bogata oprema, izuzetno velik međuosovinski razmak daje ovom traktoru vrhunsku udobnost i stabilnost, snažan hidraulični sustav mu omogućuje da nosi i vuče izrazito teška oruđa, a u ovoj predsezonskoj ponudi tvrtke AGRON nudi se po izuzetno povoljnoj cijeni.

CLAAS je najpoznatiji po proizvodnji žitnih kombajna i ima zasigurno najširu ponudu modela. CLAAS Avero 240 je kombajn namijenjen manjim poljoprivrednim gospodarstvima, koji ukupno obrađuju do oko 150 ha površine.

Kombajn Claas Tucano 320 i 450

Može se opremiti otkosnim uređajem radnog zahvata 3.70, 4.30 ili 4.90 m i sa kukuruznim adapterom za 4 i za 5 redova. Velika prednost AVERO kombajna je da je opremljen APS vršalicom što mu osigurava propusnu moć, koju imaju znatno veći kombajni. Tvrtka Agron u predsezonskoj narudžbi po vrlo prihvatljivoj cijeni nudi kombajn CLAAS Avero240 sa žitnom opremom i otkosnim uređajem širine 3,70 m.

Serija kombajna CLAAS Tucano je namijenjena za srednja poljoprivredna gospodarstva, koji obrađuju do oko 500 Ha. Obuhvaća 6 modela sa slamotresima i 2 modela sa tzv. Hybrid sustavom sa rotorima. Modeli CLAAS TUCANO serije 300 su kombajni sa klasičnom vršalicom, od kojih modeli 320 i 330 imaju vršalicu širine 1,32 m, 5 slamotresa i mogu raditi sa otkosnim uređajima 4,30; 4,90 m, dok Tucano 340 ima vršalicu širine 1,58 m i 6 slamotresa i može raditi sa otkosnim uređajima 5,40 ili 6,00 m. Kombajni serije CLAAS Tucano su izuzetno kvalitetni, pouzdani, štedljivi i učinkoviti kombajni, koji nastavljaju tradiciju legendarnih modela CLAAS Medion i Mega. Tvrtka Agron je u ovoj predsezonskoj ponudi pripremila vrlo povoljnu cijenu za Tucano 320 sa novim Tier 4i Mercedes motorom s kompresorom, vrlo bogatom opremom i otkosnim uređajem širine 4,30 m.

Osim traktora i kombajna CLAAS je jedan od najvećih svjetskih proizvođača vrhunskih strojeva zelene linije i koji se u pred sezonskoj ponudi tvrtke AGRON nude po izuzetno povoljnim cijenama, od kojih izdvajamo nošenu traktorsku kosilicu CLAAS Disco 290 radnog zahvata 2,85 m, okretač sjena CLAAS Volto 58 radnog zahvata 5,80 m, sakupljač CLAAS Liner 370 radnog zahvata 3,70 m, prešu za valjkaste bale sa sječkom CLAAS Rollant 340 RC kao i samoutovarnu prikolicu za sjenažu CLAAS Quantum 3800 P zapremine 33,20 m³.

Pored strojeva u ponudi tvrtke Agron su i originalni CLAAS rezervni dijelovi po vrlo pristupačnim cijenama kao i vrhunska usluga ovlaštenog servisa za zimski pregled strojeva.

Agron - poslovnica Bizovac

Razmišljajte unaprijed! Iskoristite pogodnosti predsezonske ponude - naručite sada, a platite u proljeće prije isporuke - jer današnja vrlo teška situacija u poljoprivrednoj proizvodnji prisiljava poljoprivrednike da investiraju vrlo promišljeno i razborito u suvremene strojeve vrhunske kvalitete, koji će značajno smanjiti troškove proizvodnje i koji svojom kvalitetom jamče besprijekoran i pouzdan rad te unatoč vrhunskoj kvaliteti imaju prihvatljivu cijenu.

U suradnji sa svojim partnerima, Agron je pripremio izuzetno zanimljive i povoljne konstrukcije financiranja sa niskim kamatnim stopama čak i bez učešća.

Kontaktirajte ih kako bi dogovorili termin za sastanak, gdje Vam mogu detaljnije predstaviti svoju ponudu.

Agron d.o.o. - Vaš pouzdani partner za poljoprivredu !
Bizovac, Kralja Tomislava 1g
031/673-242 ili 091/464-2266
www.agron.claas-partner.at
www.facebook.com/AgronDoo


Tagovi

Mehanizacija Prskalica Kombajn Traktor Slamotres Sjeme Zaštita bilja

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!