Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Igman
  • 04.03.2016. 08:30

Njemačke čistilice znače kvalitetu!

Da bi osigurali kvalitetu i potrebnu izdržljivost opreme, tvrtka PETKUS opremu proizvodi od najkvalitetnijeg mogućeg čelika, a svi dijelovi opreme se galvaniziraju radi sprječavanja hrđe.

  • 1.088
  • 112
  • 0

Tvrtka Petkus Technologie GmbH, preko svoga zastupnika za Hrvatsku Igman d.o.o., prisutna je na hrvatskom tržištu već četvrtu godinu. U Hrvatskoj imaju misiju doprinositi izvrsnim rezultatima poljoprivredne proizvodnje kroz svoj program opreme i strojeva. Osnovni proizvodni program tvrtke Petkus čine: silosi, sušare, čistilice, transportna oprema i oprema za doradu sjemena. Uz ovako široku paletu proizvoda, tvrtka nudi i izradu projektne dokumentacije te pripremu tehničke dokumentacije za kandidiranje na fondove EU.

Proizvođačima i prerađivačima koji su industrijski orijentirani potrebna je visoko kvalitetna oprema koja može izdržati protok velike količine robe.

Njemačka tehnologija za poljoprivrednu proizvodnju

Čistilica za predčišćenje SM 15-2

Tvrtka Petkus je fokusirana na ozbiljne poljoprivredne proizvođače čiji kapaciteti proizvodnje ciljaju na rad s opremom od 300 do 350 dana u godini. Takvi proizvođači i prerađivači su industrijski orijentirani i njima je potrebna visoko kvalitetna oprema njemačke proizvodnje koja može izdržati protok velike količine robe.

Da bi osigurali kvalitetu i potrebnu izdržljivost opreme, tvrtka Petkus opremu proizvodi od najkvalitetnijeg čelika, a svi dijelovi opreme se galvaniziraju radi sprječavanja hrđe. Svaki dio opreme je sastavljen vijcima i nigdje nisu prisutni varovi, što još više produžuje rok trajanja opreme.

Tvrtku Petkus Technologie GmbH potražitite i ove godine u Paviljonu 2 na proljetnom poljoprivrednom sajmu u Gudovcu.

Ovu godinu tvrtka Petkus je posvetila svojim čistilicama. U ponudi su čistilice koje rade predčišćenje, industrijsko čišćenje, ali i sjemensko čišćenje. Što se tiče kapaciteta, oni se kreću od 1 t/h (na bazi pšenice 76 HL) pa sve do 120 t/h. Sva oprema ja napravljena u Njemačkoj. Može se kupiti kao pojedinačni stroj. Tvrtka Petkus uz dogovor sa kupcem vrši dostavu, montažu i puštanje u rad.

Sušara PETKUS DU

Tvrtku Petkus i ove godine potražite na sajmu u Gudovcu

Fokus tvrtke Petkus u Hrvatkoj je i suradnja sa konzultantskim tvrtkama za EU fondove i projektantskim uredima s kojima tvrtka uspješno surađuje. Otvoreni su za neobvezujuće ponude i surađuje s partnerima do kraja procesa selekcije za EU fondove.

I ove godine tvrtka Petkus Technologie GmbH biti će prisutna na proljetnom poljoprivrednom sajmu u Gudovcu. Kao i svake godine, nalazi se u Paviljonu 2, a za sva pitanja i eventualne ponude možete se obratiti osoblju na izložbenom prostoru sajma.

Za sve dodatne informacije i ponude također se možete obratiti tvrtki Igman, Petkus predstavništvu za Hrvatsku, na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Petkus Technologie GmbH Igman Sušara Silos Dorada sjemena