Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Claas traktori
  • 11.10.2013. 12:28

Novi Arion pruža sve što se od traktora očekuje

Od 01.09.2013. novi Claas Arion 630 CIS stoji Vam na raspolaganju u prodajno servisnom - centru u Koški

  • 1.558
  • 181
  • 0

Nova generacija Arion-a serije 600 po prvi puta stiže u Slavoniju kod Vašeg ovlaštenog Claas zastupnika tvrtke Jerković d.o.o..

S novim Arion 500/600 serije, Claas sada nudi tehnologiju i udobnost velikih snažnih traktora, ali u rasponu snage 140 - 184 KS. Arion sa svojom udobnošću vožnje, intuitivnim rukovanjem i uvjerljivom snagom pruža apsolutno sve što je potrebno za sigurnu vožnju i rad.

Claas Arion dolazi sa najnovijom tehnologijom motora za visoke performanse i nisku potrošnju goriva čime se dobiva ušteda u troškovima poslovanja. Novorazvijeni koncept Ariona, dizajniran je za rad pri ekstremnim opterećenjima i velikom fleksibilnosti. Unutar sustava za upravljanje nalazi se Hexashift PowerShift mjenjač za izvanrednu učinkovitost, Cmotion za upravljanje s potpuno novim operativnim konceptom, CSM headland management.

Tehnologija velikih traktora

Claas Arion

Pod haubom Ariona nalazi se 6 - cilindrični motor impresivne vučne snage. Njegov rad je besprijekoran i miran i na polju i tijekom transporta na cesti. Zapremina motora je 6,8 litara iznimne vučne snage koju pruža najnovija generacija DPS PowerTech PVX motora.

Visctronic - ekonomična kontrola ventilatora

S elektroničkom kontrolom ventilatora može se točno prilagoditi, na temelju vrijednosti za motor, dovod zraka i prijenos temperature, broj okretaja motora i operativni status kompresora klima uređaja. Smanjena brzina ventilatora smanjuje razinu buke i štedi dragocijeno gorivo. Self - čišćenje ispušnih plinova, tzv. DPF filter koji uklanja sve čestice čađe koje se proizvode tijekom izgaranja.

Novorazvijena kabina

Za više udobnosti prilikom vožnje i rada u najzahtijevnijim uvjetima dizajnirana je nova kabina velikih volumena koja pruža iznimno prostrani radni okoliš te jasan pogled na punu radnu širinu. Stražnji stupovi su posebno pozicionirani, a kontinuirano vjetrobransko staklo pruža pregledan pogled na prednji hidraulik i utovarivač. Visina i položaj naslona za ruke mogu se lako prilagoditi zahtjevima vozača.

Novi Claas Arion 630 CIS - dostupan u Koški

Od 01.09.2013. novi Claas Arion 630 CIS stoji Vam na raspolaganju u prodajno servisnom centru u Koški - traktor koji pruža sve što se od traktora očekuje:

  • 6 cilindarski stage 3B motor sa 165 KS, 4 brzine kardana
  • Mjenjač HEXASHIFT sa 24 brzine- REVERSHIFT
  • CIS - CLAAS INFORMACIJSKI SISTEM
  • Moderna komforna kabina sa automatskom klimom
  • Zračni uređaj i još mnoštvo dodatne opreme

Pogledajte novi Arion 500 - 600 u video prilogu koji se nalazi unutar članka.


Tagovi

Arion Claas Traktor Kabina Mjenjač Niska potrošnja goriva


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰