Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Antonio Carraro
  • 21.10.2013. 22:00

Traktor Antonio Carraro Mach 4

Antonio Carraro Mach 4 je model traktora snage od 64 kW do 87 kW.

  • 2.890
  • 150
  • 0

Mach 4 je reverzibilan traktor za specijaliziran uzgoj.

Njegove četiri gumene gusjenice jamče stabilnost na strmim padinama i sigurnost na skliskom terenu, na terenu koji se lagano rasipa kao i na snijegu. Mach 4 je stvoren za obradu u najekstremnijim uvijetima rada, bez obzira na vremenske uvjete, kao i na bilo kojoj vrsti tla. Nudi udobnost vožnje usporedivu s tradicionalnim traktorom: četiri se neovisne gusjenice kreću naprijed u sinergiji, smanjujući razlike u visini tla. Nisko težište jamči stabilnost Macha 4, a gusjenice ravnomjerno raspoređuju težinu na tlu, pri čemu ga ne oštećuju.

Zahvaljujući ACTIO™ kućištu, Mach 4 je izuzetno jednostavan za rukovanje, jednako u oštrim zavojima kao i u skučenim prostorima. To je reverzibilan traktor, opremljen Rev-sustavom vođenja RGS™ i JPM™ Joystickom, uređajem koji drastično pojednostavljuje rad sa svom opremom. Mach 4 ima znatan kapacitet vuče te dopuštenje prometovanja na cestama, uz maksimalnu brzinu do 40Kmh (opt.). Na zahtjev, Mach 4 može biti opremljen sa Starlight kabinom koji jamči maksimalnu udobnost vozaču.

Standardna oprema: Reverzibilno sjedalo, blokada prvog i zadnjeg ili samo zadnjeg diferencijala (elektro-hidraulična kontrola), isključenje prednjeg pogona (elektro-hidraulična kontrola), hidraulični sistem s dvije pumpe hidraulike; podešavanje upravljača po visini, poluge hidraulike s brzim kopčanjem, sekundarni hidraulični sistem upravljiv pomoću 3 ručice, zaštitni sklopivi luk, sigurnosni prekidač na reverzeru i ručici PTOa, digitalni zaslon km/h i mjerač broja okretaja PTOa, zadnja vučna kuka podesiva po visini, prednja vučna kuka.

Dodatna oprema: Klimatizirana kabina Star Light, hidraulična topling poluga i desna ruka hidraulike, mogućnost kontrole hidraulike i svih priključaka hidraulike pomoću Elektroproporcionalnog Joysticka (11 priključaka hidraulike), prednji 3-točkovni sistem dizanja, prednji PTO sa 1000 okr/min, sjedalo s pneumatskom suspenzijom, prednji bočni utezi, zadnja kuka - klizna, prednja zaštita „bull bar“, poluge hidraulike s brzim kopčanjem podesive po dužini.


Fotoprilog