Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Labinprogres TPS
  • 25.07.2013. 22:00

Traktor Labinprogres TPS Tuber 50

Labinprogres TPS Tuber 50 je model traktora snage od 37 kW do 37 kW.

  • 2.420
  • 117
  • 0

Ovaj dvoosovinski kompaktni traktor s pogonom na sva četiri kotača i hidrauličkim upravljačkim sustavom vrlo je okretan višenamjenski stroj, namijenjen za obavljanje osnovnih radova u poljoprivrednoj proizvodnji. Oranje, frezanje, tanjuranje, sjetva i prihrana usjeva, samo su neki od mnogobrojnih poljoprivrednih radova za koje je namijenjen.

Uz uporabu u ratarstvu, traktor "Tuber 50" vrlo je pogodan za rad u voćarstvu i vinogradarstvu zbog njegovog malog međuosovinskog razmaka. Isporučuje se u dvije izvedbe, bez kabine i s kabinom. Kabina traktora konstruirana je tako da vozaču strojem omogućuje dobru vidljivost kroz staklene površine. Kao standardna oprema kabine isporučuje se sistem grijanja s ventilacijom te četiri radna svijetla (dva prednja i dva stražnja).

Traktor "Tuber 50" homologiran je prema CE normama. Dostupan je s 4-cilindričnim dizel motorom s vodenim hlađenjem, snage 50KS izuzetno pouzdanim u radu. Vrhunski dizajn traktora "Tuber 50" donio mu je, zbog jedinstvenog spoja funkcionalnosti, ergonomije i estetike, brojna priznanja dizajnerske struke te osigurao tržišni uspjeh.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer