Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložbeno-prodajni sajam
  • 29.06.2015. 12:30

100 posto zagorsko u Rijeci!

Svečano otvorenje manifestacije 100 ZAGORSKO, bit će na Korzu u četvrtak, 02. srpnja 2015. godine s početkom u 20,00 sati, dok će izložbeno-prodajni sajam, također na Korzu, biti održan u petak, 03. srpnja 2015. godine od 08,00 do 20,00 sati.

  • 170
  • 10
  • 0

U petak, 03. srpnja 2015. godine na riječkom Korzu će po drugi puta biti održana sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom 100% ZAGORSKO. Svečano otvorenje manifestacije bit će u četvrtak, 02. srpnja 2015. godine s početkom u 20,00 sati.

Krapinsko-zagorska županija svoju veliku manifestaciju pod nazivom 100% ZAGORSKO, koju već tradicionalno organizira na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, po drugi puta seli u Rijeku na Korzo. 100% ZAGORSKO je manifestacija prodajno-izložbenog karaktera na kojoj će biti izlagani poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije.

Turistička destinacija kulzurnme baštine

Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove. Manifestacijom 100% ZAGORSKO, izložbom poljoprivrednih proizvoda uzgojenih na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način te predstavljanjem tradicijskih obrta, seoskih gospodarstava, turističkih objekata i toplica, Krapinsko-zagorska županija promovira se kao poželjna turistička destinacija bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima.

Izvorne proizvode Zagorja predstavljati će 56 izlagača, poljoprivrednih proizvođača, obrtnika, tvrtki, toplica, agroturizama, hotela, restorana, kulturnih ustanova i udruga. Na 46 izložbenih i prodajnih štandova, najbolje i najkvalitetnije proizvode sa zagorskih polja i pitomih brežuljaka uzgojene na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način prezentirat će povrćari, voćari, pčelari, proizvođači kupinovog vina i autohtonih sorti vina, bučinog ulje. Predstavljat će se i turistička zajednica, turističko-ugostiteljski objekti te tradicijski obrti Krapinsko-zagorske županije pa će se tako naći i drvene igračke iz Laza, licitari, unikati od keramike.

Građani Rijeke, ali i turisti, imat će priliku uživati i u bogatom kulturno-zabavnom programu.

Riječani će zahvaljujući bogatim nagradama sponzora kroz nagradnu igru Koliko poznajem Zagorje imati priliku dobiti vrijedne darove; wellness i spa rekreaciju te boravak u Zagorju uz vrhunske gastronomske užitke.

Sajam se doržava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede. Organizatori sajmu su Krapinsko-zagorska županija i Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije. Partneri su Grad Rijeka, Muzeji Hrvatskog zagorja, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije.


Tagovi

100 zagorsko Rijeka Kvaliteta proizvoda Ministarstvo poljoprivrede Izložba proizvoda Seoska gospodarstva Poljoprivredi obrti Krapinsko-zagorska županija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]