Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SALORI
  • 16.04.2022. 13:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

17. Sajam lova, ribolova i turizma

Velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov dio su onoga što čeka posjetitelje.

Foto: Melita Berečić
  • 409
  • 52
  • 0

Idućeg će se vikenda na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku održati 17. Sajam lova, ribolova i turizma - SALORI 2022.

Posjetitelje od 22. do 24. travnja 2022. čeka velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov.

"Ova manifestacija svojom veličinom, brojem izlagača i značajem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma  predstavlja najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji", poručili su organizatori.

Osim toga, posjetitelje čeka prikaz mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta osječko-baranjske regije dodatno će obogatiti obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.

Istovremeno, na istoj lokaciji održat će se i 24. Sajam automobila i prateće industrije – MOTOMOBIL 2022. Riječ je o značajnoj sajamskoj priredba koja posjetiteljima pruža mogućnost izravnog susreta na jednom mjestu, s ponudom distributera automobila, motora, skutera i novitetima prateće industrije.


Tagovi

SALORI Sajam lova Sajam ribolova Sajam turizma Osijek Pampas


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]