Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kupujmo hrvatsko
  • 06.08.2017. 18:00

20. rođendan akcije Kupujmo hrvatsko!

Ovogodišnja akcija održat će se 21. i 22. rujna 2017. godine od 9 do 19 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Foto: Facebook/Kupujmo hrvatsko
  • 760
  • 36
  • 0

Hrvatska gospodarska komora poziva vas da sudjelovanjem u akciji Kupujmo hrvatsko u Zagrebu uveličate svečanu proslavu 20. rođendana te akcije. Projekt Kupujmo hrvatsko započeo je još 1997. godine kao ideja da se prepoznaju, označe i izdvoje kvalitetni hrvatski proizvodi te im se od tada dodjeljuju znakovi Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, a do danas je ovaj projekt dobio razmjere sveobuhvatne nacionalne akcije s velikim gospodarskim i društvenim značenjem.

Ovogodišnja akcija održat će se 21. i 22. rujna 2017. godine od 9 do 19 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti).

Informacije o akciji možete dobiti u Komori Zagreb, od Irene Fresl Rendulić, tel.: 01/460-6816 i na e-mail: ifresl@hgk.hr.

Foto: Facebook/Kupujmo hrvatsko


Tagovi

Kupujmo hrvatsko Akcija 20 godina Zagreb HGK


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).