Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Schaumann
  • 03.09.2014. 09:00

Akcija Schaumann silažnih inokulanata u Gudovcu!

Schaumann svojim je vjernim kupcima pripremio akciju silažnih inokulanata za kukuruznu silažu! Posjetite njihov izložbeni prostor na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu!

  • 315
  • 46
  • 0

Bliži nam se tradicionalni Jesenski međunarodni bjelovarski sajam koji se održava od 5. do 7. rujna. I ove godine na njemu ćete moći posjetiti izložbeni prostor tvrtke Schaumann, proizvođača premiksa i specijaliteta za sve vrste domaćih životinja, silažnih inokulanata, kiselina za hranidbu i kozervaciju krmiva te dodataka za bioplinska postrojenja.

Za sve posjetitelje sajma Schaumann je pripremio akciju silažnih inokulanata za kukuruznu silažu!

Bonsilage Mais Vašem gospodarstvu štedi novac. Sa specijalnom kombinacijom homo- i heterofermentativnih bakterija mliječno-kiselog vrenja, on značajno spriječava naknadno zagrijavanje kukuruzne silaže. Dodatno, Bonsilage Mais poboljšava probavljivost i gustoću energije kukuruzne silaže (prosječno u pokusu za + 0,27 MJ NEL/kg ST). Koristite Bonsilage Mais i profitirajte hranidbom aerobno stabilnije, higijenski besprijekorne kao i visoko probavljive silaže.

Više o Bon Silage Mais proizvodu pročitajte u brošuri koja se nalazi u prilogu ispod teksta!

Svakom klijentu na raspolaganju treba stajati hranidbeni koncept koji će uvažiti njegovu individualnu situaciju na gospodarstvu i pružiti mu inovativne i visokokvalitetne proizvode za postojano i ekonomično držanje životinja.

Vaš Schaumann!


Dokumenti


Tagovi

Schaumann Agri Bon Silage Mais Akcija inokulanata Bjelovarski sajam Gudovac Zagrijavanje kukuruzne silaže Aerobna stabilnost Poboljšana probavljivost


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]