Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jedinice lokalne samouprave
  • 08.02.2015. 11:20

Besplatna radionica o Natječaju za Mjeru 7!

Radionica o Natječaju za Mjeru 7 - Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja!

Foto: depositphotos.com,
  • 770
  • 84
  • 0

U Županijskoj komori Osijek će se 13. veljače u 12 sati održati Informativna radionica o Natječaju za Mjeru 7 - Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.

Radionica se održava u organizaciji Županijske komore Osijek, konzorcija HSDM Group iz Milana u Italiji te tvrtke Beck j.d.o.o.

EU potpore za gradove do 10.000 stanovnika

Kontakt-osoba: Valis Štajner Kokot, tel.: 031/223-822, fax: 031/223-824, e-mail: vstajner@hgk.hr.

U najavi je natječaj za mjere 7.1., 7.2. i 7.4., za davanje europske potpore u bespovratnim sredstvima za različite vrste ulaganja u općinama i gradovima do 10.000 stanovnika te je cilj ove radionice kvalitetna priprema i edukacija svih potencijalnih korisnika sredstava iz ovog programa, praktična pomoć kod prijave projekta, izrade i financiranja do realizacije.

  • Podmjera 7.1. Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000 i druga područja visoke prirodne vrijednosti. Korisnici: Općine i gradovi do 10.000 stanovnika.

  • Podmjera 7.2. Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije. Korisnici: Jedinice lokalne samouprave.
  • Podmjera 7.4. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.
Radionica je predviđena za Jedinice lokalne samouprave (JLS); trgovačka društva u većinskom vlasništvu JLS; javne ustanove neprofitnog karaktera u kojima su osnivači JLS; udruge/organizacije civilnog društva i vjerske zajednice koje se bave humanitarnim i društvenim djelatnostima od posebnog interesa za lokalno stanovništvo; lokalne akcijske grupe (LAG-ovi).

Predavači na radionici su gospodin Giorgio Zordan, direktor HSDM grupe, akademik Ivan Miloš, član HAZU-a i HATZ-a, i Mladen Marković, direktor hrvatske podružnice HSDM grupe. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijavna obavezna! U prilogu ispod teksta možete pronaći i dodatne materijale.

Više informacija možete potražiti od

  • Ivana Miloša, tel.: 098/960-4543, e-mail: ivan.milos6@inet.hr i
  • Mladena Markovića, tel.: 091/721-1518, e-mail: mladen.markovic@hsdmgroup.com.

Foto: depositphotos.com, @iancucristi


Dokumenti


Tagovi

Ivan Miloš Mladen Marković Giorgio Zordan HSDM HAZU HATZ HGK Mjera 7 JLS Jedinice lokalne samouprave Ulaganje Infrastruktura Razvoj općina Razvoj sela Natura 2000


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]