Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 09.03.2015. 09:15

Čija baka najbolje kolače pravi?

Za sve koji vole slastice Zagorskog kraja, 18. travnja 2015., održava se natjecanje zagorskih baka u pripremi autohtonih zagorskih delicija!

  • 328
  • 27
  • 0

Deveta po redu manifestacija Babičini kolači održava se 18. travnja 2015. godine u općini Petrovsko odakle dolazi prošlogodišnja pobjednica Vesna Hršak sa pobjedničkim autohtonom slasticom Moja Roža.

Na natjecanje u pečenju kolača prema originalnim receptima naših baka i prabaka mogu se prijaviti žene s područja Krapinsko- zagorske županije, a osnovni je uvjet za sudjelovanje da su bake. Pozivaju se sve zainteresirane bake da podijele svoje kulinarsko umijeće koje su naslijedile od svojih baka i prabaka, te da se prijave na 9. Babičine kolače.

“Babičini kolači”, natjecanje zagorskih baka u pripremi autohtonih slastica po receptima što su ih naslijedile od svojih majki, baka i prabaka, jedinstvena je manifestacija Krapinsko-zagorske županije kojom se promiču vrijednosti žena, obitelji te gastronomska tradicija Zagorja.

Prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu stalnog boravka, broj telefona, datum rođenja, te naziv i recept natjecateljskog kolača. Rok za podnošenje prijava za sudjelovanje na 9. Babičinim kolačima je do 20. ožujka 2015 .godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 049/329-084.

  • Prijave s receptima natjecateljskog kolača dostavljaju se elektroničnim putem na mail adresu ivanka.kuscar@kzz.hr ili putem web stranice www.babicinikolaci.com.hr/ ili na adresu: Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Magistratska 1, Krapina
    S naznakom Prijava za 9. Babičine kolače
Cilj manifestacije je očuvanje i oživljavanje izvornosti i tradicije, a o njezinoj prepoznatljivosti govori sve veći broj zainteresiranih natjecateljica i posjetitelja. Nakon svake manifestacije izdaje se brošura sa svim receptima kolača koji su predstavljeni na manifestaciji.

Tagovi

Babičini kolači Vesna Hršak Moja Roža Krapinsko-zagorska županija Bake Autohtone delicije


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!