Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Organska proizvodnja
  • 20.09.2018. 14:00

Dani organske proizvodnje u Visokom - očekuje se 30 učesnika

Uz bogat kulturno umjetnički program bit će dodijeljena priznanja i zahvalnice najzaslužnijim osobama i institucijama za podršku poljoprivrednom sektoru, kao i već tradicionalna dodjela "Zlatna korpa organskih proizvoda" najzaslužnijima.

Foto: Adi Pašalić
  • 219
  • 17
  • 0

U organizaciji Saveza udruženja organskih proizvođača Federacije Bosne i Hercegovine pod pokroviteljstvom Općine Visoko, u ponedjeljak, 24. septembra održat će se izložbeno – prodajni sajam "Dani organske proizvodnje" u Visokom. Svečano otvaranje manifestacije je u 11 sati. 

Učesnici u sajmu su proizvođači organske hrane. Tradicionalno najzastupljeniji proizvodi koji se mogu pronaći na sajmu su: med, i ostali pčelinji proizvodi, čajevi, voće, povrće, domaći sokovi i džemovi, ukrasno, ljekovito bilje i raznovrsni sirevi. 

Uz bogat kulturno umjetnički program bit će dodijeljena priznanja i zahvalnice najzaslužnijim osobama i institucijama za podršku poljoprivrednom sektoru, kao i već tradicionalna dodjela "Zlatna korpa organskih proizvoda" najzaslužnijima. Generalni pokrovitelji manifestacija su: Općina Visoko, dok je medijski pokrovitelji RTV Visoko.

Očekivani broj učesnika je njih 30 iz različitih gradova BiH

"Pozivamo Vas da prisustvujete navedenoj manifestaciji i podržite sektor organske poljoprivredne proizvodnje pod sloganom Našim građanima – Naš proizvod te Tako jednostavno, tako zdravo – ORGANSKO!", poručuju organizatori. 
 


Tagovi

Organska proizvodnja Visoko Sajam


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Na toplijim lokalitetima evidentiran je intenzivan porast vinove loze. Zbog najavljenog kišnog razdoblja poželjno je izvršiti preventivnu zaštitu vinograda jednim od pripravaka: Mikal flash, Mikal Premium F, Curzate F, Pergado F, Fantic F,... Više [+]