Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodi hrvatskog sela u Dubrovniku
  • 10.06.2017. 15:00

Dubrovnik domaćin Proizvoda hrvatskog sela

Na ovom najvećem i najstarijem sajmu tradicijskih proizvoda u Hrvatskoj u proteklih je 15 godina u više hrvatskih gradova i više inačica Sajma izlagalo više od četiri i pol tisuće proizvođača.

  • 1.687
  • 131
  • 0

"Došao sam s Hvara. Nisam našao smještaj u Dubrovniku pa sam prespavao u Milni. Isto mi je drago što sam došao na sajam. Nešto će se prodati, a najvažnije je što ću uspostaviti nove kontakte s tvrtkama koje se bave prodajom kozmetičkih proizvoda", kaže Grgo Lučić s otoka Hvara, jedan od 21 sudionika najdugovječnijeg hrvatskog sajma Proizvodi Hrvatskog sela koji je prije dva dana otvoren u Dubrovniku na atraktivnoj lokaciji na Babinom kuku.

Sajam je praktično okupio proizvođače iz cijele Hrvatske koji su pred dubrovačke potrošače i turiste ponudile raznoliku paletu hrvatskih domaćih proizvoda - slavonskih mesnih delicija, meda s kontinenta, dalmatinske ribe, začinskog i ljekovitog bilja, proizvoda od masinovog ulja i druge. Ovo je inače dugi puta da se sajam održava u Duborvniku, a ideja je da se on u turističkom biseru hrvatske održava i svake godine.

"Proizvodi hrvatskog sela su najdugoviječniji sajam u Hrvatskoj. Veće izdanje sajma organiziramo u Zagrebu. Na sajmu mogu sudjelovati proizvođači koji svom proizvodu dodaju vrijednost. Mi ove godine testiramo prvi puta ovu lokaciju u Duborvniku, da vidimo hoće li uspjeti pa da i idućih godina organiziramo sajam na istom mjestu", kaže organizator sajma Jakov Kolega.

Sajam Proizvodi hrvatskog sela je najznačajniji seljački sajam u Hrvatskoj. Na ovom najvećem i najstarijem sajmu tradicijskih proizvoda u Hrvatskoj u proteklih je 15 godina u više hrvatskih gradova i više inačica Sajma izlagalo više od četiri i pol tisuće proizvođača, a posjetilo ga je više od 120 tisuća posjetitelja. Ovogodišnje dubrovačko izdanje trajat će do nedjelje 11. lipnja.


Fotoprilog


Tagovi

Proizvodi hrvatskog sela Jakov Kolega Grgo Lučić


Autor

Ante Vidović

Više [+]

Novinarstvom se bavi 16 godina, a redovni je član HND i član je Zbora agrarnih novinara. Prati aktualna zbivanja u poljoprivredi, a najviše ga zanimaju teme vezane za maslinarstvo, ribarstvo i pčelarstvo.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?