Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kušanje mladih vina
  • 20.01.2018. 16:30

En Primeur 2018 kušanje graševina, pošipa i drugih sorti

En Primeur je jedinstveni event kušanja mladih vina zadnje berbe i crvenih vina starijih godišta, ali onih koja još nisu ponuđena tržištu.

  • 399
  • 28
  • 0

U organizaciji Udruženja vinarstva pri HGK te udruga Graševina Croatica, Vina Dalmacije i Hortus Croatiae, u srijedu, 31. siječnja, održat će se En Primeur 2018, kušanje graševina, pošipa i drugih sorti.

Klimatske prilike u 2017. godini uvjetovale su ranije dozrijevanje grožđa i pomaknule berbu čak do dva tjedna prije uobičajenih termina redovnih berbi.

Potencijal vina koja tek dolaze u ponudu

En Primeur je jedinstveni event kušanja mladih vina zadnje berbe i crvenih vina starijih godišta, ali onih koja još nisu ponuđena tržištu. To su prva kušanja vina, organizirana kako bi stručna javnost i svi ljubitelji vina spoznali potencijal vina koja će tek doći u ponudu.

Josip Pavić, Vlado Krauthaker, Marijan Knežević i Ivica Kovačević su spremni za En Primeur 2018

Vinari su s nekim mladim vinima već počeli izlaziti na tržište i pravi je trenutak za predstavljanje javnosti.

Vlado Krauthaker: Od kvalitete vina očekujemo mnogo

"Na En Primeur dobrodošla je stručna javnost, sommelieri, voditelji i vlasnici restorana, wine barova i hotela, ali i svi drugi zaljubljenici u dobra vina. Prisutni vinari predstavit će svoja vina berbe 2017. godine, od koje očekujemo zaista mnogo, prije svega kada govorimo o kvaliteti vina", ističe Vlado Krauthaker, predsjednik udruge Graševina Croatica.

Na ovogodišnjoj manifestaciji predstavit će se više od 50 vinara iz Slavonije i Podunavlja, Dalmacije te Međimurja. En Primeur u hotelu Westin svoja vrata za stručnu javnost otvara od 13 sati, a svi ostali ljubitelji vina dobrodošli su od 15 sati!


Tagovi

En Primeur 2018 Kušanje mladih vina Vlado Krauthaker Udruženje vinarstva HGK Mlado vino


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tips&tricks: Ako muku mučite s rovcima (mrmcima) u vrtovima, iskoristite stare plastične posudice od cvijeća, jogurta i sl., izrežite dno i pri sadnji korijen neka bude u posudici, zatrpajte zemljom i nadajte se najboljem :D Mi ovako sadimo... Više [+]