Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sigep 2015.
  • 25.12.2014. 08:00

Međunarodna izložba sladoleda, peciva i pekarstva

Od 17. do 21. siječnja 2015. godine u Riminiju će se održati 36. izdanje Međunarodne izložbe sladoleda, peciva i pekarstva.

  • 279
  • 20
  • 0

U Riminiju u Italiji, od 17. do 21. siječnja 2015. godine, održat će se 36. izdanje Međunarodne izložbe sladoleda, peciva i pekarstva.

Svake godine ovu poznatu izložbu obilježi mnoštvo zanimljivih događaja, radionica i natjecanja. U sektoru sladoledarstva Sigep je jedna od najpriznatijih izložbi, slovi kao najpoznatiji europski izlog talijanskih slastica, a osim toga, jača svoju poziciju i na području pekarstva.

Izložba će opet pokazati najnovije sirovine, gotove proizvode, strojeve i postrojenja, opremu za pekarske trgovine i slastičarnice.

Ovoga puta naglasak će biti na industrijskim procesima, ali će se nastaviti sa isticanjem specifičnosti obrtničkog sektora. U središtu događanja bit će sigurnost hrane i zdravstvena ispravnost o kojima mora brinuti cijeli lanac opskrbe. Dodatna pažnja bit će posvećena održivosti i inovacijama u području tehnologije, što je ključ rasta na međunarodnim tržištima.


Tagovi

Sigep 2015. Sladoled Peciva Pekarski proizvodi Sektor sladoledarstva Talijanske slastice

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!