Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 04.10.2014. 08:00

Međunarodni sajam zdrave hrane

Sajam ima za cilj promovirati sve one koji svojim radom, znanjem i potencijalom pridonose razvoju sektora proizvodnje hrane

Foto: depositphotos.com
  • 130
  • 10
  • 0

Međunarodni sajam zdrave hrane i prateće opreme - Prirodno - Niš 2014., održat će se 09. i 10. listopada u srbijanskom gradu Nišu, u Expo centru - Niško sajmište, a za organizaciju ove manifestacije zaslužan je Niški sajam. Iako je riječ o relativno novom sajmu, već prilikom prvog održavanja, 2012. godine, doživio je veliki uspjeh.

Organizatori su, svjesni potencijala koje Srbija ima u razvoju sektora proizvodnje hrane, na jednom mjestu željeli promovirati sve one koji svojim radom, znanjem i potencijalom pridonose razvoju tog sektora. Mnogi su Sajam prepoznali kao priliku za promociju i upoznavanje ali i mogućnost za povezivanja i udruživanja koja nedostaju domaćim proizvođačima.

Posjetiteljima će se ovim putem predstaviti brojne tvrtke koje se bave preradom voća i povrća, zdravom hranom, makrobiotikom, organskom proizvodnjom hrane, ljekovitim biljem i preparatima te medom, a bit će zastupljene i tvrtke koje se bave proizvodnjom i distribucijom opreme za preradu voća i povrća, sušara, hladnjača i sl. Svoj interes za nastup na ovoj manifestaciji prepoznale su i konzultantske kuće te stručna udruženja. Prošlogodišnji sajam predstavio je i bogat prateći program poput tribina i predavanja vezanih za standardizaciju, a govorilo se i o zakonskoj regulativi te primjerima dobre prakse.

Kako Sajam bilježi rast izlagača i posjetitelja, očekuje se da će i ova godina nastaviti taj pozitivan trend jer je prepoznata potreba za organski i zdravo uzgojenom hranom te je sve više onih koji se bave ovim vidom proizvodnje prehrambenih i poljoprivrednih proizvoda.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Zdrava hrana Prirodno Niš Niški sajam Sektor proizvodnje hrane Prerada voća i povrća Organska proizvodnja Ljekovito bilje Med Prehrambeni i poljoprivredni proizvodi