Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mreža održivog razvoja
  • 16.02.2015. 15:20

Osnivačka Skupština Mreže za održivi razvoj Hrvatske

Mreža za održivi razvoj Hrvatske je civilna mreža koja se osniva u cilju jačanja kapaciteta LEADER organizacija i širenja LEADER metodologije u HR uz povezivanje lokalnih akcijskih grupa, razvojnih i znanstvenih ustanova.

  • 196
  • 7
  • 0

Sukladno inicijativi osnivanja Mreže za održivi razvoj Hrvatske, koju je potaknulo desetak lokalnih akcijskih grupa sa područja Republike Hrvatske i dijela slavonskih županija, a čiju aktivnost podržava i Hrvatska zajednica županija, održat će se osnivačka Skupština Mreže za održivi razvoj Hrvatske.

Mjesto održavanja osnivačke Skupštine je u velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica, s početkom u 13 sati.

Mreža za održivi razvoj HR

Osnivačka Skupština Mreže za održivi razvoj Hrvatske u četvrtak, 26. veljače u Virovitici

Mreža za održivi razvoj Hrvatske je civilna mreža koja se osniva u cilju jačanja kapaciteta LEADER organizacija i širenja LEADER metodologije u Hrvatskoj uz povezivanje, jačanje kapaciteta, razmjenu iskustva i javno zagovaranje interesa lokalnih akcijskih grupa (LAG), razvojnih i znanstvenih ustanova te ostalih pravnih osoba koje se bave ruralnim razvojem u Republici Hrvatskoj, kao i osiguravanje sudjelovanja hrvatskih LAG-ova i ostalih dionika na ruralnom području u europskim i ruralnim mrežama.

Lokalne akcijske grupe

U interesu promicanja lokalnog i regionalnog ruralnog razvoja na području cijele Hrvatske, u okvirima EU i drugih međunarodnih institucija, te kroz suradnju s međunarodnim mrežama za ruralni razvoj Mreža za održivi razvoj Hrvatske okupljati će Lokalne akcijske grupe Republike Hrvatske, regionalne i lokalne institucije, potporne institucije kao i druge zainteresirane dionike Hrvatske.

Članovi mreže zajednički će koordinirati aktivnosti i obveze iz pretpostavljenih projektnih zadataka te sinergijski pronalaziti adekvatna rješenja u cilju realizacije istih. Ukoliko ste zainteresirani za članstvo unutar Mreže za održivi razvoj Hrvatske, putem ovlaštenog predstavnika institucije koju zastupate, na sjednicu Skupštine dostavite i potvrdu institucije koju predstavljate.


Tagovi

Inicijativa LEADER LAG Osnivačka skupština Mreža za održivi razvoj Lokalna akcijska grupa

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tips&tricks: Ako muku mučite s rovcima (mrmcima) u vrtovima, iskoristite stare plastične posudice od cvijeća, jogurta i sl., izrežite dno i pri sadnji korijen neka bude u posudici, zatrpajte zemljom i nadajte se najboljem :D Mi ovako sadimo... Više [+]