Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • CroAGRO
  • 29.11.2019. 12:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

Osvoji besplatne ulaznice za CroAGRO

Agroklub Vas vodi na CroAGRO, sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije koji će se od 5. do 8. prosinca 2019. održati na Zagrebačkom velesajmu

Foto: Agroklub
  • 1.606
  • 172
  • 1

U paviljonima Zagrebačkog velesajma, od 5. do 8. prosinca 2019. održat će se CroAGRO, sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije

Događaj je to koji nakon gotovo dva desetljeća, ponovno vraća veliki poljoprivredni sajam u Zagreb. Bit će to gospodarska manifestacija gdje će se pronaći za svakog ponešto, a sve važno za agrar. 

Dolazak su najavili brojni izlagači s poljoopremom za stočare, ratare, voćare i povrćare. Bit će tu stručnih skupova, a i izložena najsuvremenija poljoprivredna mehanizacija. Sajam ima i obiteljski karakter, stoga dođite i Vi u Zagreb na CroAGRO i zavirite u budućnost. 

Više informacija o sajmu CroAGRO možete saznati ovdje.

Vrijeme je i adventa koji sad već tradicionalno privlači brojne turiste u Zagreb pa vjerujemo da će neki stoga rado i produžiti svoj boravak u našem glavnom gradu. 

Komentiraj i osvoji

Dobro je znati da cijena dnevne ulaznice za CroAGRO iznosi 20,00 kuna, a mi smo u suradnji s organizatorima sajma, tvrtkama Gospodarski list d.d. i Zagrebački Velesajam d.o.o. osigurali 5 puta po 2 besplatne ulaznice za čitatelje Agrokluba!

Da bi osvojili besplatan ulaz na ovaj događaj potrebno je jedino da, nakon prijave na portal, u komentaru ispod ovog teksta napišete koga biste poveli i čemu se najviše veselite na sajmu.

Izvlačenje sretnih dobitnika (po izboru uredništva) će se održati u utorak, 3. prosinca 2019. iza 12 sati, a rezultate ćete pronaći u komentarima ispod članka, kao i na KLUBu. Nužno je i da imate ispravno napisano ime, prezime i mjesto u Vašem Agroklub profilu.

Sretno svima i vidimo se na sajmu!

PS. Štand Agrokluba nalazi se u paviljonu 7 ;)


Tagovi

CroAGRO Zagrebački velesajam Gospodarski list Ulaznice


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]