Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro Zemlja
  • 28.09.2013. 10:50

Otvoren sajam Agro Zemlja 2013.

Sajam Agro Zemlja projekt je kojeg organizira tvrtka Katava d.o.o., a 2013. godine održava se po devetnaesti puta na prostoru kompleksa Bizovačkih toplica

  • 491
  • 59
  • 0

U petak 27. rujna u Bizovačkim toplicama otvoren je 19. međunarodni izložbeno-prodajni sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ribolova, lovstva, ekologije, seoskog turizma i obnovljivih izvora energije - Agro Zemlja. Prigodom svečanosti otvaranja posjetiteljima, izlagačima i gostima, pozdravnim su se riječima obratili načelnik općine Bizovac Srećko Vuković, organizator sajamske priredbe San Katava, zamjenik Osječko-baranjskog župana Željko Kraljičak i pomoćnica ministra poljoprivrede Davorka Hajduković, koja je i otvorila Sajam.

Sajam Agro Zemlja posjetiteljima, a u suradnji s izlagačima, nastoji pružiti uvid u najnovija dostignuća tehnologije, koja primjenjiva u praksi trebaju doprinjeti boljitku i osigurati profitabilnost poljoprivredne proizvodnje te uopće u segmentu proizvodnje hrane. Na sajmu se predstavljaju izlagači od samog početka proizvodnog ciklusa u poljoprivredi - sjemenarstvo, sadnice, zaštita bilja, preko mehanizacije i opreme za preradu no i izlagači koji predstavljaju mogućnosti otkupa i kooperacije toliko važne karike u lancu proizvodnje i plasmana.

Na sajmu se daje poseban naglasak na mehanizaciju koji potvrđuje činjenica da se na Agro Zemlji predstavljaju svi distributeri traktora u Hrvatskoj, i to ne samo kroz izložbeni karakter već i onaj praktični. Tako se na prostoru održavanja sajma organiziraju brojne prezentacije strojeva u radu, što zainteresiranim kupcima pruža kvalitetnu mogućnost uvida u ponuđene strojeve, a izlagačima kvalitetniju mogućnost promoviranja asortimana ponude.


Tagovi

Agro Zemlja Bizovačke toplice Davorka Hajduković Željko Kraljičak Srećko Vuković Poljoprivredna mehanizacija