Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Miholjački sajam
  • 17.09.2013. 11:40

Ove godine još više izlagača autohtonih i etnoproizvoda

Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete s naglaskom na izvornost proizvoda

Foto: http
  • 265
  • 22
  • 0

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 7. Miholjački sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma koji će se i ove godine održati u organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra - Lokalne razvojne agencije, te u suorganizaciji Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca, Udruženja obrtnika Donji Miholjac i Komunalnog gospodarstva Park Donji Miholjac, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca, Ministarstva poduzetništva i obrta i Ministarstva poljoprivrede od 20. do 21. rujna 2013. na prostoru Gradske tržnice u Donjem Miholjcu, Naselje Tržnica 2.

Sajam se održava sedmu godinu za redom i okuplja sve proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih, srednjih i velikih poduzetnika, zadruga, udruga, banaka, osiguravajućih društava na jednom mjestu. I ove godine je sajam izložbeno-prodajnog karaktera.

Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete s naglaskom na izvornost proizvoda.

Prema pokazanom zanimanju gospodarstvenika i obrtnika, vidljivo je da će Sedmi miiholjački sajam imati veći broj izlagača nego prošle godine. Iz godine u godinu raste broj izlagača autohtonih, eko i etnoproizvoda te je sve veće zanimanje za sudjelovanje i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Sajam se otvara u petak, 20 rujna u 11 sati. Uz ponudu, prezentacije i degustacije izloženih proizvoda prvoga dana bit će kuhan čobanac u velikom kotlu koji će se dijeliti besplatno. Sudionike i goste zabavljat će tamburaški sastav Kočije. Drugoga dana, u subotu, uz prezentaciju sajamske ponude i proglašenje najljepše uređenog štanda i najoriginalnijeg autohtonog proizvoda, gastroponudom predstavit će se Gljivarska udruga iz Donjeg Miholjca.

Radi pravovremenih priprema molimo Vas da o svojoj namjeri o sudjelovanju na 7. Miholjačkom sajmu kao izlagač obavijestite organizatore, najkasnije do 31. kolovoza 2013. godine. Ispod teksta možete preuzeti Obrazac prijave, koji je potrebno poslati na broj faksa 031/630-943, ili na e-mail: mpc.miholjac@gmail.com ili donijeti osobno u MPC.

Foto: http://www.mpc-miholjac.hr


Dokumenti


Tagovi

7. Miholjački sajam Izvornost Proizvodi Autohtoni proizvod Donji Miholjac Gljivarska udruga Kvaliteta Izložba

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.